Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Új vezető a Kincsem Park élén!

Szotyori Nagy Ádám

2023. június 1-jétől kezdődően Szotyori Nagy Ádám kapott megbízást a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezető igazgatói tisztségének betöltésére. A Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszter úr által megbízott új vezető telivér futtatóként már jó ideje jelen van a galopp sportban, míg díjugratásban korábban felnőtt csapatbajnoki címet is elért.

Bemutatkozásakor kijelentette, hogy elsőrendű céljának tekinti a tenyésztési-, a futtatási- és a lóvásárlási kedv élénkítését. Tisztában van azzal, hogy ez kizárólag kiszámítható piaci környezetben teremthető meg, így elsőrendű fontossággal bír számára a versenydíjak pontos kifizetése, illetve a megnyerhető versenydíjak összegének optimalizálása. Feltétlenül és mihamarabb szeretné megvizsgálni, mi módon lehetséges a versenyló tulajdonosok és a szakmai szereplők terhein enyhíteni.

A fogadási forgalmat, a fogadási lehetőségek további terjesztését is kiemelt feladatának tekinti, minél több elkötelezett fogadóra és lóversenyrajongóra számít, preferenciaként kezelve a magyar versenyeket.

Teljes összefogást kér a szakma minden szereplőjétől, mivel hitvallása, hogy közös célokért csakis közösen lehet jelentős eredményt elérni. Tisztában van a nehézségekkel, de maximálisan hisz abban, hogy a lóversenysport elkötelezett híveivel, a szakmával összefogva, együttesen minden akadályt le tudunk majd küzdeni.