Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Suták Csenge duplázott!

A 2023-as esztendő 2. galopp versenynapján csupán 7 futamot rendeztek, viszonylag kis mezőnyökkel. Ami igazán érdekessé tette a napot, az a kiváló zsoké hölgy, azaz Suták Csenge duplázása volt. Rögtön az első futamot behúzta az újonc Amazon Goddess-szel (nyitóképünkön), majd félóra múlva ismét nyerőként mázsálhatott vissza, akkor Botaniste nyergéből leszállva. Ezzel a 2 sikerrel át is vette a vezetést az idei lovas statisztikában. A teljességhez hozzátartozik, hogy a nagyreményű Oklandával második lett a háromévesek III. kategóriás díjversenyében. Itt Respectationtól (Nagy Tamás) szenvedett lova verseséget, és ebben a futamban nemcsak róluk, vagyis az első 2-ről, hanem a végül 3.-ként végző Raportról (Jaroslav Línek) is elmondható, hogy később jól szerepelhet az erős korosztályos nagyversenyekben.

Ezen a napon a az V. kategóriás Nyeretlenek versenyében kiemelkedő favorit volt Real Hope, aki Benkő Ádámmal egy sima nyeréssel váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Az amatőrök futamában Benes Flóra élete első sikerét aratta lova, Chocito STS segítségével.

A nap krónikájához tartozik, hogy a startgép meghibásodása miatt minden versenyt zászlóval indítottak, és bizony itt sokat nyomott a latba a zsokék rutinja.