Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Suták Csenge duplázott!

A 2023-as esztendő 2. galopp versenynapján csupán 7 futamot rendeztek, viszonylag kis mezőnyökkel. Ami igazán érdekessé tette a napot, az a kiváló zsoké hölgy, azaz Suták Csenge duplázása volt. Rögtön az első futamot behúzta az újonc Amazon Goddess-szel (nyitóképünkön), majd félóra múlva ismét nyerőként mázsálhatott vissza, akkor Botaniste nyergéből leszállva. Ezzel a 2 sikerrel át is vette a vezetést az idei lovas statisztikában. A teljességhez hozzátartozik, hogy a nagyreményű Oklandával második lett a háromévesek III. kategóriás díjversenyében. Itt Respectationtól (Nagy Tamás) szenvedett lova verseséget, és ebben a futamban nemcsak róluk, vagyis az első 2-ről, hanem a végül 3.-ként végző Raportról (Jaroslav Línek) is elmondható, hogy később jól szerepelhet az erős korosztályos nagyversenyekben.

Ezen a napon a az V. kategóriás Nyeretlenek versenyében kiemelkedő favorit volt Real Hope, aki Benkő Ádámmal egy sima nyeréssel váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Az amatőrök futamában Benes Flóra élete első sikerét aratta lova, Chocito STS segítségével.

A nap krónikájához tartozik, hogy a startgép meghibásodása miatt minden versenyt zászlóval indítottak, és bizony itt sokat nyomott a latba a zsokék rutinja.