Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Zirci díj-napi (2023.04.23.) galopp kérdések

8 futamot írt ki a Versenytitkár, nagyságukra nézve egészen jó kis csapatok, van mit böngészni. Sajnos a napi főfutam ismét csak 5 lóból áll, és az Amatőrverseny csapata is aprócska, ellenben a többi futamra egyetlen rossz szavunk sem lehet.

  • Az első kérdés felvezetése egy állítás: Stanislav Georgiev eltiltása a lovaglásokra nézve lejárt. És akkor a kérdés: vajon tud-e klasszis zsokénk rögtön nyerni úgy, hogy 3 lovaglásából 3 jó sanszon ül (Sand Strong – 1. fut., Best Heart – 6. fut., Címer – 8. fut.)? Ha igen, mennyit?
  • Az 1. futamot újonc telivér nyeri? Nagyon úgy fest… A már futottak első ránézésre nemigen kerülgetik a célt.
  • Orhan (2. futam) végre ismét saját társaságába került. De ez elég ahoz, hogy nyerjen? Ellene 7-en, akik közül 6-an simán verhetik is. (Na jó, nem árulok zsákbamacskát, az az egy nálam a Pesten először futó szlovák Rasprava.)
  • Kacharot pech-szériája leáll végre a 3. futamban? Ha a kengyel megfelelően rögzítve lesz, akkor akár simán is…
  • Az amatőrök versenyében a hendikepben először futó és remek beállítású Secret Key Éles Virággal megveri a papíron erősebbeket?
  • 5 induló a Zirci Díjban. Ghost STS kilógni látszana, de! Az angol importról, az első magyar versenyére készülő 4 éves Euraquilóról tudni kell, hogy 2 évesen nyert Newcastle-ben 1400-ra, tavaly meg 2000-re Lingfieldben, mindkettőt szintetikusra teljesítve. Most 1900-ra fut… Ja, és 11-szer már indult Angliában, tehát nem egy zöldfülű paci.
  • A Bakonyi Díjban lehetséges lehet egy házibefutó a Roszival lovak között (Bramastra és Jumeirah Beach)?
  • A 8. futamban igazi áprilisi móka lenne, ha Áprilisi Móka nyerne? Valószínűleg igen. Egy Címer – Alan Catcher – Brahms sorrend sok fogadónál lesz a tiketten?

Fogadási szempontból erős nap. Várjuk!