Szenzációs Derby hétvége a Kincsem Parkban Kiemelt

Elől a 95. Magyar Derby nyerője Eminens (Zdenko Smida), mögötte pedig Messerschmitt (Suták Csenge) végzett.

Elől a 95. Magyar Derby nyerője Eminens (Zdenko Smida), mögötte pedig Messerschmitt (Suták Csenge) végzett.

Július 1-jén és 2-án a lósport legjobbjai adtak egymásnak találkát a Kincsem Parkban. Szombaton, az ügető napon a legjobb négyévesek csaptak össze a Derby Kékszalagjáért. Veljko Mazsity három idomítottját is elindította a versenyben, és végül Úrilány R. sulky-jában ő maga húzta be a 2017-es Ügetőderby-t. Ehhez kellett a hajtó fantasztikus ütemérzéke, kötélidegzete és természetesen lovának ereje. A 2500 méteres távon 17,4-es ideje remeknek mondható. Mögötte Uptown Boy M. (Lakatos Csaba) és Übü király (Márton Lajos) végeztek.

Ezen a napon a legkiválóbb öt- és hatévesek is összecsaptak a Pannónia Díjban, és itt is a szerb Mazsity diadalmaskodott, most éppen Speedy Boy kocsijában.

My Luck nyerte a mérföldes Buccaneer Díjat, nyergében Suták Csengével, idomárja pedig Csupor Ferenc.

Vasárnap a galoppon, a versenyek versenyének trófeájáért, a Derby-ért a hároméves telivérek mérkőztek meg. Itt Eminens (Zdenko Smida) bizonyult a legjobbnak Kovács Sándor tréningjéből, 5/4 hosszal verve a némi meglepetésre küzdelembe érő Messerschmittet (Suták Csenge).

A 103. Magyar Ügetőderby-ben Úrilány R. Veljko Mazsittyal ellenállhatatlan volt.

A Buccaneer Díjban középtávon, 1600 méteren futottak a legjobbak, és a My Luck – Suták Csenge páros ismét bebizonyította, hogy nemigen akad párjuk mérföldre, hiszen ez alkalommal is könnyedén utasították maguk mögé a mezőnyt.

A Pannónia Díjat is Veljko Mazsity nyerte Speedy Boy kocsijában

Utoljára frissítve:2017. július 06., csütörtök 12:51
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned