Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A szerdai Őszi Kísérleti (2023.10.25.) ügető kérdései

Az Őszi Kísérleti Versenyt rendhagyó időpontban, szombat helyett szerdán futják a Kincsem Parkban. Suták Csenge nézte át az üge tőprogramot, és adta meg most tippjeit. Ami érdekesség, hogy ezt a napot a fordulóstartok napjának is nevezhetnénk, mivel a 10(!) futam közül 4-ben ilyen indítás lesz.

A nagyversenyben, vagyis az Őszi Kísérleti Versenyben (alaptáv: 1960 m.) mint minden előzetesen nyilatkozó tréner, úgy én is Bonaparte Boss (V. Mazsity) és Catania R (id. M. Slavič) küzdelmét várom. Mögéjük szerintem Eternity Bar (Papp I.) érkezhet a 3. helyre, hiszen élről, egyedül fordul. Devoted (Csordás E.) az idei Derby-nyerő, kombinációból nem hagynám ki, sőt, akár ő lehet az, aki meglepi a favoritokat.

A Nyeretlenek Versenyével (1800 m.) indul a nap, ahol, ha az időket nézem, akkor Fatiqué de je t’aime (Varga S.) nyerhet, vagy esetleg Fenegyerek (Juhász B.), melyet mostani hajtója versenyben még nem hajtott. Meglepetés lovam Fair Lady (id. M. Slavič), akinek van olyan ideje, amivel elől végezhet.

Az Amatőrverseny Hendikepben (1900 m.) szerintem a friss nyerő Count Basie AT (Tänczer T.) megint győzhet, de Unique (Rapcsó B.) is jó startszámáról ott lehet. Hogy milyen kiegyenlített ez a mezőny, azt jól jelzi, hogy egyik tippem sem szerepel a Turf tippjei között. Azok közül Zoom Photót (Pekker Gy.) gondolom.

Eurydice (Juhász B.) véleményem szerint nagy esély a Poetica Saf Díjban (1900 m.), de lehet, hogy Csodabogyó (Varga S.) most nem galoppozik, és akkor megszorongathatja. Edoardo Ama (M. Kovačevič) jó hely sansz.

A 4. futam a Bob Do It Hendikep (1900 m.), amelyben a Balerina R (Balogh Bernadett), Villám Ville (G. Zolnaji), Uptown Boy M (Lakatos Cs.) és Zóna (Csordás E.) quartettből várom a nyerőt és a dobogósokat.

A Time To Say Goodbye Hendikepben (1800 m.) Bombay (Nagy F. II.) és Zsofesz (Lakatos Cs.) tűnnek a nyerésért küzdőknek. Chicago (Turbucz S.) új istállóban, új hajtóval fut. Ez egy jó ló, ha meglesz közöttük az összhang, előre várom.

Fordulóstartos a Simb Illusion Díj (alap: 1960 m.), melyben 6-an élről mennek, egy ló meg 20-szal hátrábbról. Ez jelentheti neki az esélyt, és őt, azaz Drina TIM-et (Búrány A.) gondolom győztesnek. A 6 elölről forduló közül 4-nek is reális sansza van: Downtown Girl M (Lakatos Cs.), Discovery LIW (Kolozsi L.), Dream of Mine (Fazekas I.) és Euzébió (Komáromi Krisztina) azok.

A 8. futam a Segédhajtó Kupa 5. futama (1800 m.). Saya Best CD (Kárai J.) és Celerina Boss (Fejszés Kitti) mellé betippelem Winner Boyt (ifj. Veres L.) is.

A Veronica Fling Díj (alap: 1960 m.) is fordulóstartos. Zitti Tutti (V. Mazsity) és Bobby Fischer (Juhász B.) csatája nagyon izgalmas lehet majd, de Palace Bo (Fazekas I.) és Zlatan LIW (Lakatos Á.) is küzdhetnek az elsőségért.

Ezután az utolsó futam is fordulóstartos, ami az Adriana Asti Hendikep (alap: 1960 m.). Élről Breeze Up (Kolozsi L.) és Airline (ifj. Veres L.) küzdhetnek, a hátsó lovak közül Blazing Speedet (Fejszés Kitti) várom dobogóra.