Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bobby Fischer mattolta a mezőnyt

A szombati versenynapon elsősorban a Juhász Balázs team örülhetett, hiszen 3 győzelemmel örvendeztették meg lovai az idomárt, illetve a Hico istálló sem nagyon lehetett szomorú, hiszen Veljko Mazsity 2-szer fordult vissza nyerőként. Amúgy a papírfoma nem állt ezen a napon egyik futamban sem fejre, ergo a favoritokat játszók örülhettek elsősorban.

Ami Juhász Balázst illeti, nem lehet önző ember, hiszen nemcsak ő hajtott istállójából nyerőt, hanem Fazekas Andreának és Farkas Györgynek is olyan ügetőt biztosított, akikkel lehetett éppenséggel nyerni, versenyzői pedig éltek a lehetőséggel.

Bobby Fischer kocsijában maga a mester ült, és gyakorlatilag nem pusztán újságírói hatásvadászat az, ami a címben szerepel, azaz, hogy mattolta a mezőnyt. A klasszissal rögvest az élre vágott, és 13,7-es (!!!) időben szanaszét szórta a többieket. A 2. helyezett Bűbájosra (Komáromi Krisztina) 40 métert vert, azaz a ló joggal van nevezve a hétvégi Hippodrom és Lovarda Sprinter Kupára. Ekkora formával feltétlenül küzdhet akár a győzelemért is, míg – hiszen erre is nevezve van – a Dr. Vecseklőy József Emlékversenyben akár favoritként is indulhat. Remek ügető, remekül felkészítve, jogosan jár a gratuláció Juhász Balázsnak!

Bobby Fischer és Juhász Balázs klasszis párost alkotnak

Fazekas Andrea Acélos Fiúval nyert az egyik fordulóstartos versenyben, komoly csatában verve Szilvást (Komáromi Krisztina). Itt a 3. helyért két Csordás Emil idomítás csatázott, végül a trénerrel futó Anybody legyűrte Adamo Flinget (Vezér Emese).

Juhász 3. idomári sikerét Carina Flingnek és Farkas Györgynek köszönhette. Utóbbinak mindenképpen, mert remek finishajtása vezetett egy rövid fejhosszas sikerhez, amivel megelőzte Álom Szépét a rutinos Nagyváry Andreával.

Farkas György remek finishajtásával győzött Carina Fling (kívül)

Mazsity először Daytona Spavval köszönt be (a ló 2 futás – 2 győzelem mérleggel bír), majd félóra elteltével Ezüstfiúval is diadalmaskodott. Utóbbiról szójátékával jól írta heti „tippszterünk”, Suták Csenge, hogy Ezüstfiú bemutatkozásakor bronzos volt, és most az aranyéremért küzdhet😊. Nem mellesleg Mazsity annak is örülhet, hogy a Bobby Fischer által megnyert futamban Davide Flinggel 3. lett, ami mutatja, hogy az a lova is reményekre adhat okot.

Az első futamot Eposz (Hajnal T.) húzta be, mely talán a nap meglepetése volt. Igaz, persze milyen meglepetés az, hogy a 4. tipp nyer? Nos, ezen a papírnapon ez az volt…

Fejszés Kitti megmutatta, hogy Anna nemcsak placcokat tud, hanem bizony képes nyerni is. Ezt tavaly 3-szor tette meg, idén viszont most először. Reméljük lesz még több is.

Devoted (Csordás E.) nagyot menve zsebelte be a Virágos Díjat, és ezzel tulajdonképpen jelen állapot szerint bőven dédelgethet Derby álmokat. A jó In Love Danovert (megint egy Juhász Balázs ló!) és Creatine-t (Hajnal Tibor) előzte meg.

Lakatos Árpád nemrég reaktiválta magát, szerencsére újfent látjuk hajtani, és Winoc SB-vel győzött is, csakúgy mint április 15-én. Csípkedd Magad! (Tanczer Tamás) nevéhez méltón igyekezett, de ez csak egy 2. helyhez volt elég.

Egyszerű kis versenynap volt, a kockázatot kevéssé vállaló favorit játékosok örülhettek leginkább, de jó egy ilyen nap is.