Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hippodrom és Lovarda-napi (2024.06.02.) ügető tippek

Magazinunk, így egyben honlapunk nagyon büszke arra, megtiszteltetésnek vesszük, hogy immár 6. esztendeje futnak a legjobb sprinterek tiszteletdíjainkért a Sprinter Kupában. A nap másik attrakciója a Nemzeti Díj, amelyben a 3 és 4 éves évjárat remek ügetői csapnak össze. De kiválónak ígérkezi a mezőny erőssége alapján a Butterfly Díj is, illetve ezeken kívül szinte mindegyik verseny a napi 9-ből. A két nagyversennyel kiemelten foglalkozunk, a többieknél megadjuk az első-, illetve másod-favoritunkat, no és megtippelünk futamonként egy-egy kontrát is.

  1. futam: Orlando Bloom Díj (1900 m.)

Fenegyerek (5) – Fliegauf (3) – Édes K (7)

2. futam: First King Hp. (1800 m.)

Count Basie AT (4) – Västerbo No Edge (11) – Charlie’s World (7)

3. futam: Zapato Hp. (1900 m.)

Pálinka (4) – Winoc SB (6) – Aranyérem M (2)

4. futam: Hippodrom és Lovarda Sprinter Kupa (1900 m.)

Maugli (J. Sagaj) olasz versenyekből érkezik, Bolognában jól futva lett 2., ráadásul kedveli a pesti hippodromot. Cardenas Baba (G. Zolnaji) a magyar lovak közül most az egyik legjobb a pályán, remek hajtójával nyerhet. Bonaparte Boss (V. Mazsity) hűen készül a versenyekre, utolsó futásakor személyi rekordját döntötte meg. A 13,9 ide kiváló ajánlólevél. Unnod el Duomo (M. Zan) három éve megnyerte ezt a futamot, tavaly 3. lett benne, 1-es starthelyéről nem lesz könnyű ellene. Diamant Venus (W. Ruth) Ausztriából jön, ott lehet a végelszámolásnál. Duc de Connée (Varga S.) ismeri a pályát, a 2-es starthely a legjobb, ez segítheti.

Maugli (3) – Cardenas Baba (4) – Bonaparte Boss (6)

5. futam: Fairplay Díj (1800 m.)

Francesca (4) – Elizeus LIW (10) – Great Cole TG (5)

6. futam: Butterfly Díj (1800 m.)

Catania R. (9) – Denalda Op (4) – Palace Bo (8)

7. futam: Bob Do It Díj (1900 m.)

Cherie Bella M (2) – Daytona Spav (4) – Csábító R. (6)

8. futam: 115. Nemzeti Díj (alap: 1960 m.)

A két, 40 méter előnyt adó négyéves egyaránt jól mehet, papíron Enjoy (Fazekas I.) közülük a jobb sansz, de ne feledjük, hogy a fordulóstartos rutin, illetve az ebbéli eredményesség Eternity Bar (V. Mazsity) jó futását jósolja. Élről Freya T Boko (G. Zolnaji) remek esély, legutóbb fordulóra győzött. Fendi (Juhász B.) képességét tavaly megmutatta, idei 2. versenyében placcra érhet. Fatigué de je t’aime (Varga S.) kiváló hajtójával korrigálhat. Fabrice (Rutkai J.) kérdés, mit megy majd új kézben?

Enjoy (7) – Freya T Boko (5) – Fárosz (4)

9. futam: Lester Hp. (alap: 1960 m.)

Kokomo Harley (5) – Guiness des Fanes (8) – Cunami (2)