Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ügető-napi (2023.09.09.) kérdések

8 futam került a fogadási menüre ezen a szombaton az ügető szakágban. Ilyenek is kellenek, ezek elsősorban fogadási szempontból tarthatnak érdeklődésre számot, illetve a meghívásos verseny is felkeltheti a közönség figyelmét. Néhány hét után most ismét Suták Csenge versenylovast kértem fel, hogy nézze át a futamokat és tippeljen!

„A Nyeretlenek Versenyében (1. fut., 1800 m., autóstart) egyértelműen Edoardo Ama (M. Kovacsevics) képviseli a nyerő esélyt. A Turf nem tippeli Kall Me Queent (Kolozsi L.), pedig ahogy nézem a múltkori idejét, az alapján legalább hely esélynek tűnik. Fazekas Imre örök tipp, és most Eccelenza amúgy is sansz.

A 2. futam a Mónika Hendikep (1800 m., autóstart). Zénó Boko (Boros K.) profi hajtóval már lehet, hogy nyerni fog. A két Vicen Pál idomított közül a mester Charlie’s Worldöt választotta, de szerintem Bing Crosby AT (Várhidi R.), a tréningtárs szintén jól futhat, akár meg is előzheti az előbbit.

A 3. futamban, a Milliomos Hendikepben (1800 m., autóstart) csak 6 ló. Meglepetést ebben nem érzek, bár Nagy Ferenc II.-vel, egyik kedvenc hajtómmal Zara Miát talán előbbre várom, mint Very Nice Photót (Vezér Emese). A tippeletlen lovak közül talán Diana Krall AT (B. Skenderovics)?

Nyeretlen kétévesek a 4. futamban (1800 m., autóstart).  A múltkor ugyanabban a versenyben 2. lett Fantastic Love (Balogh Bernadett), 3. Fendi (Juhász B.), 4. Fatiqué de je t’aime (Fazekas I.), 6. Felhők Felett (Z. Ozvar), 7. pedig Fárosz (Angyal A.). Megismétlődik ez a sorrend közöttük?  És ha az ott hibázó Frankó (id. Marko Slavic) megembereli magát?

A Versenyközegek hajtása az 5. futam (1900 m., autóstart), több vendéghajtóval. Éry Judit mindig jó, igazi profi, Aurórával is nyerhet. Nekem Vinifera M (Czinege Erika) a titkos tippem, de Varga Lucával Firefly Shadow is emlékezetest nyújthat. Winner Boy (Dr. Pesti A.) nyert legutóbb.

A Molnár Díj (6. futam, alaptáv: 2600 m.) 7 indulója közül 5-en 20 méterről fordulnak. Én ott látom a nyerőt, Charming Boy-t (Hajnal T.), bár Bűbájos (Nagy F. II.) is nagyon jó képességű ügető.

7. futam a MIlán Díj (1900 m., autóstart), amelyben Escobar (B. Kecsenivics) helyzete talán nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Kokomo Harley (M. Kovacsevics), Petra la Roque (Vezér Emese) és Dream of Mine (Fazekas I.) mellett Danubia Luxot (B. Skenderovic) is elképzelhetőnek tartom legalább egy dobogós helyezésre.

Utolsó futam a fordulós Matróna Hendikep (alaptáv: 1960 m.). Itt a tippem egy Blazing Speed (Fejszés Kitti) – Reménység (Turbucz S.) – Berna Queen M. (Komáromi Krisztina) hármas, bármilyen sorrendben, ugyanakkor a Turf tippjét, Bulibárót sem hanyagolnám.”

Így véleményezett tehát erre a szombatra egy eredményes zsokéhölgy. Hogy jól látta-e, az szombat estére kiderül!