Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Andalúz Fiesta az Aréna küzdőterén – Táncoló lovak lepik el az Arénát

Szinte napra pontosan egy évvel a Bécsi Spanyol Lovasiskola fantasztikus budapesti előadása után ismét világszínvonalú lovas show-nak ad otthont a Papp László Budapest Sportaréna. Az Auditórium Hungaricum szervezésében Spanyolország, és talán a világ legjobb lovasai, a Spanyol Királyi Lovasiskola tagjai, 2017. december 2-án és 3-án a magyar fővárosban mutatják be Andalúz Fiesta című lovas színházi előadásukat.

 

Az Andalúz Fiesta főszereplői a Córdoba Ecuestre Spanyol Királyi Lovasiskola fantasztikus képességű lovai, profi lovasai és a flamenco tánc. A temperamentumos, mediterrán hangvételű előadásban 50 ló és lovasa mellett a világon egyedülálló módon flamenco táncosnők is szerepelnek, a zenei aláfestésről pedig szimfonikus nagyzenekar gondoskodik. A budapesti előadásokhoz két világhírű magyar előadóművész is csatlakozik: a Kossuth-díjas Miklósa Erika Carmenként, lóháton jelenik meg az előadásban, partnere pedig a szintén Kossuth-díjas Kiss B. Atilla operaénekes lesz. Az énekeseket és a szimfonikus zenekart Déri András vezényli, a kétrészes előadás rendezője: Meskó Zsolt

A lovasszínházi előadás további magyar fellépői között szerepel a Koltai Polett vezette nyolc gyönyörű fekete paripával bemutatott dámalovas karusszel, Szegedi Gábor fogathajtó világbajnok pedig négylovas hintóval hajt majd az Aréna küzdőterére. Az Andalúz Fiesta az utánozhatatlan szépségű spanyol lovak, a fülbemászó zene és a világsztár énekesek mellett olyan különlegességekkel is szolgál, mint az Aréna légterében lebegő flamenco táncosok.

A Córdoba Ecuestre Spanyol Királyi Lovasiskola az ország legnagyobb régiója, Andalúzia legismertebb kulturális nagykövete, előadásaikkal odahaza, Cordobában, külföldi turnéikon is az andalúz életérzést népszerűsítik, a lovaglás, a zene, a tánc és az ének összhangjával pedig néhány órára Andalúziába varázsolják a nézőket, bárhol is legyenek épp a világban.

Andalúz Fiesta a spanyol király lovasaival és Miklósa Erikával december 2-án és 3-án az Arénában.
Találkozzunk a Fiestán! Ollé!

 

 

További információk: www.lovasshow.hu

Jegyinformáció: www.jegy.hu