Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Arqana-napi (2023.11.05.) galopp kérdések

Ezen a vasárnapon a francia árverési cég, az Arqana képviselteti magát, de lesz egy Lovaregyleti Díjunk is, és ismét jelentkeznek 4 futamban is a kétévesek, közte a Kétévesek Kritériumával.

Haladjuk sorban, nézzük mit ígér az első futam, a Nyeretlen Kétévesek vVersenyének I. része, 1000 méterre, gyepre. Ránézésre lehet ez egy visszavágó Pescara (Ördög A.) ésMatchless Maggie (M. Milojevics) között? Legutóbb 6 hosszal verte előbbi az utóbbit, de az akkor életében először futott, és most a táv 200-zal rövidebb. Az újonc Szofiában (Benedek Z.) nagyon bízik trénere, Bakos Eszter.

A 2. futam az előbbinek a II. része. Itt Sirmionarris (Mocsinka Vivien) mellett szólhat a tapasztalata? Élete 5. versenyére készül. Vagy jön 3. futására Poseidon (Suták Csenge) és tovább javulva nyer? Netán a kezdőTimur (Fézer Ramóna)? Zala Csaba csikói mindig felkészülten állnak starthoz…

Az ezt követő Kerteskői Díj (1200 m., I. kat., gyep) Canizares (S Georgiev) és Legionar SRB (M. Konkolj) küzdelmét ígéri? Vagy Power Pass (Gönczi Rebeka) folytatja nyerő szériáját és felér hozzájuk? Aleidis (Suták Csenge) is duplázhat, nemdebár…

A Rozsnyói fivérekre emlékezünk egy 1600 méteres, mérföldes, szintetikus pályán futott versennyel, amelyben Línekkel várhatjuk előlre Liebeskindet, ugye? Esetleg Dancing Storm (Suták Csenge) ismét esélyhez jut? Merci Star (Kun F.) nagyversenyekből érkezik, ezért érdemes lehet rá figyelni.

Totál sokesélyes a Kerekes Gábor Emlékverseny – Magyar Kétévesek Nagydíja (1600 m., Elit kat., gyep). Várható egy Governor (J. Línek) – Bermuda (Mocsinka Vivien) – Hala Hala (ifj. Kozma I.) – Romanova (Ördög A.) négyesből kikerülő kombináció? Vagy az újonc Partizán (M. Laube), akit a tulaj kérésére azonnal mély vízbe dobnak?

Tán még nehezebb a nyerőt megjósolni az Arqana – Kétévesek Kritériumában (1600 m., HUN Gd-3, gyep). Vampa di Bocca (Koricsánszky Virág) küzdelemben aratott sikerrel nyitott a múlt héten, abszolút friss forma, ugyanakkor tréningtársa, Mágnás Öcsi (ifj. Kozma I.) a számok alapján jobb esély. Zabriskie Point (Kelemen Z.) egyre erősebb. Wukk (M. Laube) rá tud tenni egy lapáttal 300-zal hosszabbra?

Az utánpótlás lovasok a Benson Vilmos Emlékversenyben (1600 m., V. o., szintetikus) csapnak össze. Passzió (Czene Leila) továbbra is jó beállítását kamatoztatja? Damast (Török Anna) vajon tudja-e azt, amit korábbi lovasával, Bernáth Christoferrel? Passion of my Life (Kovács Réka) duplázhat?

Az extra hosszú távú napi főfutamban, a Farkas Ferenc Emlékverseny – Lovaregyleti Díjban (2800 m., HUN Gd-2, gyep) három ellenfeléből lehet valaki veszélyes Agreementre (S. Georgiev)? Nem úgy fest. Esetleg Major Factor (ifj. Fejes L.)?

Az Amore Boy Hendikep (1400 m., IV. o., szintetikus) a napi záróakkord. Speedy Gonzales (J. Línek) behúzza? Vagy az egyre jobb, de még nyeretlen Carlos (Suták Csenge)? Új lovasával a mindig peches és legyőzőjére akadó Baretta (M. Mohidi)?

Kérdés van elég, jöjjenek ki, és nézzük együtt!