Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Báró Wesselényi-napi (2023.10.01.) galopp kérdések

8 futam, közte egy fontos és rangos verseny (Báró Wesselényi Miklós Emlékverseny), 2 nyeretlen kétéves futam és egy elit osztályú hendikep (Barna András Emlékverseny). Szó se róla, jó menüsor ezen a vasárnapon is.

Az első futamban (Szatmári Díj, 1400 m., V. kat., gyep) Boccaccio Boy (ifj. Kozma I.) egyértelmű favorit? Wind Princess (Fézer Ramóna) átlagszámait hozva nagyon közel lehet hozzá? Coco Cielo (Kelemen Z.) a 2 kiló túlsúly ellenére is odateszi magát? Ha tudja a tavaszi 61,5-ös formáját, akkor nincs is több kérdés?

A kettéosztott Nyeretlen Kétévesek Versenyének (1600 m., IV. kat., gyep) I. részében a már futott Bermuda (Mocsinka Vivien) nyerhet? Esetleg Lanika (Kelemen Z.) jön előre? A 3 újonc közül ki lesz előrébb? Suburra (Benkő Á.)? Mamifestli (Suták Csenge)? Trapani (Fézer Ramóna)?

Hasonló kérdések merülnek fel a futam II. részében is. Princess Rose(Mocsinka Vivien)? Hiszen futott már és 4. lett. Igaz, Zabriskie Point (Kelemen Z.) is ugyanezt tette… Az újonc Balu Bel (Ördög A.) élete első versenyében máris dobogós lesz?

Az V/B-s „Árvízi Hajós” Hendikepben (1400 m., szintetikus) Pensylvania hátán újra Ördög Alen, akivel jobb formáját mutatta. Meglepi a többieket? Vagy inkább Damast (Bernáth Ch.) papíresélyként? Vagy Samilla (Kocka Á.)? Mert formában vannak a Szikháti Istálló lovai…

A Barna András Emlékversenyben (1600 m., Elit o., gyep) csak 5 induló. Walf of Wallstreet (S. Georgiev) mellett jómagam Cenzort (Suták Csenge) sem látom esélytelennek, sem Euraquilót (ifj. Kozma I.)

A Zsibói Hendikepben (2000m., IV.o., szintetikus) 6, hosszúra már kipróbált ló küzd meg egymással. A topsúly ellenére The Little T (Kun F.)? Vagy dupláz Orfheus (ifj. Kozma I.)? Mr. Croissant (Gönczi Rebeka) 2. hendikepjében jó pár kilót javul? Vagy Zala Csaba trenírozottja, Space Opportunity (Ördög A.) érkezik elölre?

Az egyenespályás Báró Wesselényi Miklós Emlőször fut lékversenyben (1100 m., Elit kat., gyep) Who Cares (ifj. Fejes L.) erős lovasával még a Línekkel futott magas nyerőszámát is megfejeli? Hasonló a kérdés Canizares-szel (S. Georgiev) is. Szerintem Xinonima (Ördög A.) is jó lehet egy placcra…

8 indulós a záró futam, a Nyeretlenek Versenye (1400 m., V. kat., szintetikus). Nicolene először fut Georgievvel, azaz sokat javulhat. Ez lenne a kulcs? Big Night (ifj. Kozma I.) első versenyét Olaszországban teljesítette, 18 hosszra volt a nyerőtől. Ez itt mire lehet jó?  Skinny Jeans (Koricsánszky Virág) gyakorlott startoló. Ez segít rajta?