Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Félévi galopp statisztika – zsokék

Nézzük a zsoké championi címért folyó verseny állását! Ez a versengés mindig komoly érdeklődésre tart számot, és – különösen az esztendő utolsó 4-5 versenynapján – a fogadók játékát is alapvetően befolyásolja.

A lovas neve után győzelmei, majd 2.- és 3. helyezéseit tüntetjük fel, a Kincsem Park adatbázisa alapján.

ifj. Kozma István                  16  –    4  –    5

Suták Csenge                      10  –  12  –  21

Stanislav Georgiev              10  –    7  –    3

Mocsinka Vivien                    9  –    4  –    3

Ördög Alen                             6  –    5  –    3

Jaroslav Línek                        6  –    4  –    7

Gönczi Rebeka                      5  –  10  –    5

Fézer Ramóna                       5  –    7  –    6

Kolumbán Örs                        5  –    3  –    9

Benkő Ádám                          4  –    3  –    1

Nincsenek véletlenek, azaz a tavalyi első 3 helyezett vezeti idén is a ranglistát. Ifj. Kozma István előnye jelentősnek mondható. Erős istálló áll mögötte, ő pedig hozza is a tőle elvártakat, rendkívül megbízhatóan, magabiztosan szerzi a győzelmeket egyre-másra, több nagyversenyt is megnyerve. Bőven benne van a pakliban, hogy duplázzon.

A 2. helyen álló, amúgy messze legeredményesebb hölgy lovasunk, Suták Csenge pedig robog egy újabb rekord felé, hiszen első lehet immár abban a tekintetben is, hogy 200 sikert mondhasson magáénak – nőként egyedüliként. Az egyre-másra csúcsokat elérő zsokénk intelligens lovaglásaival nem véletlenül a fogadók egyik kedvence.

Stanislav Georgiev idén kevesebbet szállt eddig nyeregbe versenyben, azonban, ha ő a mezőnyben van, akkor bármelyik lóra is kerül, erősen fogadják – nem véletlenül. 9-szeres lovas championként, a jelen legjobbjaként szinte biztos, hogy ennél is eredményesebb 2. félévet zár majd. Ha megvan a sansza, rettenetesen nehéz őt legyőznie bárkinek is.

Ördög Alen, Benkő Ádám, Kolumbán Örs és Fézer Ramóna újak a legjobbak között, de tehetségükkel könnyen megszilárdíthatják pozíciójukat az első 10 között. Nagyon nagy öröm, hogy ezek a fiatalok egyre jobban megmutatják magukat, a talentumukat és a legtöbbször már igen éretten, átgondoltan lovagolnak. Fézer Ramóna például csak 2021 óta indul versenyben, és máris 8. a ranglistán, sőt, már a Derbyben is lovagolt, Benkő Ádám pedig ott, első alkalommal lovagolva 3. lett!

Jó lovasaink tehát vannak, hiszen a Top10-en kívül is találunk olyanokat, akik idővel akár a championi címért is versenybe szállhatnak majd!