Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Igazgatósági Díj-napi (2024.04.07.) galopp kérdések

8 valóban érdekes versenyt nézhetünk végig a vasárnapi galoppon. Remélhetőleg a nyitónapi érdeklődés nem lankad (sőt!), és például egy remek Igazgatósági Díjat láthatunk majd, amely elit kategóriára lett kiírva, hosszútávra, 2000 méterre. Ezen a napon is szintetikus pályán versenyeznek még csak a lovak.

Az első futamban, a Dőry József Emlékversenyben (1400 m., V.kat.) nagyon kíváncsian várom az angol import, State of Chaos (Farkas Dorottya) bemutatkozását. Azonban az erős Solar (Suták Csenge) veszélyes lehet rá? Vagy az új trénerével felkészülő Celektívet (ifj. Fejes L.) vétek lenne leírni? A francia import, Campbell (Mocsinka Vivien) is megérhet a fogadóknak pár forintot, míg favorizálva valószínűleg Merlin (J. Parigal) lesz, de nem tűnik szerintem ez a feladat azért annyira egyszerűnek számára.

A Horváth Károly Emlékverseny Hendikep (III. o) 1200 méterén Partizán (Mocsinka Vivien) ha rögtön hozza jó formáját, nyerhet is? Fabrizia (Gönczi Rebeka) is győzelem után folytatja, tud vajon javulni? Botaniste (Suták Csenge) öreg ló, így valószínűleg könnyen startkész. Igazolja?

A 3. futam a Merhal Jenő Emlékverseny Hendikep (1400 m., IV.o.). Chocito STS (Benes Flóra) korai ló, győzelemmel kezdhet? Nadály (Czene Leila) triplázhat, egy osztállyal feljebb is nyerve? Soul of Phoenix (S. Georgiev) rég futott ilyen rövidre. Lehet, hogy épp ez segíti majd, illetve maga az istállólovas? Lanika (Kelemen Z.) ígéretes tipp lehet első hendkepjében két 3. helyezése után?

A Sütvényi Hendikepben (1100 m., V.o) egy osztállyal visszalépve, győzelem után is vétek kihagyni elölről Guineast (Kelemen Z.)? Ha Falarris lovasnőjének (Mocsinka Vivien) kengyele végig fix marad, akkor mindenkit lesöpör? Ugye papíron jól áll első hendikepjében Farris (M. Medihi)?

A Nyeretlenek Versenyében (1100 m., V. kat.) érdemes lehet Matchless Maggie-re (Gönczi Rebeka) figyelni? A Maronka lovak között sok a korai… Vagy az Angliában a 4-ből 2 nagyon jó versenyt teljesítő szenttamási tulajdonú, Pesten újonc Short Circuit (Kun F.) jön? Esetleg a papírnak tűnő Governor (J. Línek)? Az újoncok közül inkább Royal Wingset (Kelemen Z.) gondolom érzésre előbbre. Aztán mégis inkább Souda Bay (Fézer Ramóna) érkezik?

A 2000 méteres napi főverseny az Igazgatósági Díj (Elit kat.). Itt a cseh vendég, a tavaly Pesten is nyert Whirl Wind Girl (M. Srnec) újra győz a pályánkon? Ne feledjük, idén van már egy pisai futás a lábában… A két nyitónapi győztes közül a fölényesen nyerő Sándor Mátyás (ifj. Kozma I.) előrébb várható, mint Catch Me (Májer Cintia)?

A Kilcock Hendikepben (1600 m., V/b.) a két Molnár Orsolya idomításból futó ló közül, már csak a lovasítás miatt is Damast (J. Línek) várható előrébb, mint Malcesine (M. Madihi), ugye? Pensylvania (Mocsinka Vivien) herélése után a trénerasszony szerint nagyon megkomolyodott, akár így nyerhet is? Surranó (Suták Csenge) most nyit hendikepben, kiderül mit tudhat. Placcra jó lehet?

A nap 1400 méteres Nyeretlenek Versenyével (V.kat) fejeződik be a nap. Akár nagyon nagy meglepetés is lehet? Papíron Trun (ifj. Kozma I.), Matthias Corvinus (Kelemen Z.) és Born To Champion (S. Georgiev) jobbaknak tűnnek a többieknél. A Franciaországban a tavaly egyszer már futott Daenerys (Fézer Ramóna) azonban hipp-hopp meglepi őket? Vagy előre repülnek a minoris esélyű lovak?

Nos, minden kérdésre választ kapunk majd vasárnap kora estére!