Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Káp.megyer napi (2023.04.16) galopp kérdések

Surprise of Easter (ifj. Kozma István)

Elérkeztünk a galopp évad első kiemelt versenynapjához, azaz programon a Káposztásmegyeri Díj, az Igazgatósági Díj és egy Derby-évjárat erőfelmérő, a Gróf Erdődy Rudolf Emlékverseny. Kérdés pedig van bőven.

  • A Káposztásmegyeriben csak 5-en, közülük is valószínűleg csak 3-an rúghatnak labdába: Surprise of Easter, Airburst, Blazing Comet? A kérdés végén kérdőjel, ha viszont tippnek vesszük, akkor ez a sorrend. Persze ott van Irdatlan és Mr. Penny. Nem rosszak, és talán arra gondoltak tulajdonosaik, hogy jól fizet a 4. és az 5. hely is? (És igazuk van! 😊 )
  • Ki állja a 2000-t legjobban az Igazgatóságiban? Mondjuk a táv egyiknek sem idegen. A már ismert lovak csapata veretes (Avoiding Water, Agreement, Crix Crax, Impression és a már pesten egy 3. hellyel bemutatkozott Berkshire Rebel), de van egy angol és egy német debütáló import: Gullin, illetve Skyline City. MI előbbire voksolunk. Akár nyerhet is? Küzdhet egy nagyot Avoiding Waterrel és Agreementtel? Meglátjuk…
  • Az Erdődyben jól lehet készülni a Nemzetire vagy a Hazafira. Gainer Boy lesz a favorit, az tuti. Na de itt is bemutatkozik egy friss import, Il Ministro, aki 2-t nyert már francia földön (!), és a Hármas Korona első ágára is nevezve van. Ugye, már nem is olyan biztos a favorit kiléte?
  • Újra itt van Línek, és nem hinném, hogy egy győzelemnél abbahagyja. De melyik lesz az egyik, melyik a másik? Mondjuk Endymion (3. futam) és Damast (8. futam)?

Nagyon nyílt versenynek tűnik a Gróf Hunyady József Emlékverseny (6. futam), a 9 indulóból szerintünk 7-en is simán odaérhetnek. Vagy akár Al Zaker és Cosima totál meglepetést okoznak?

Airburst (Benedek Zoltán)