Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Mocsinka Vivien április hónap galopposa

5 versenynapot kellett figyelembe vennünk (ebben az „Április hónap galopposa” címben ugyanis a márciusi nyitónap is beleszámított!), de az igazi nagydíjak még váratnak magukra. Tény viszont, hogy Mocsinka Vivien ragyogóan indította a szezont, és 5 győzelmével vezeti a zsokéranglistát. Mindezt úgy, hogy a 2. versenynapon nem is szállt nyeregbe!

Mocsinka Vivien Csinibabán

Duplázott Pénzügyőrrel (mely ló nem mellesleg komoly klasszist sejtet), és egy-egy sikert ért el Golden Boy-jal, Crix Crax-szal és Sándor Mátyással, ami pedig külön érdekesség, hogy két versenynapon is előfordult, hogy 2-szer mázsált vissza nyerőként.

A még mindig csak 25 esztendős zsokéhölgy tehetségének hála komoly támogatást kap Kovács Sándortól, akire mindenben számíthat. Az idomár fantáziát lát benne, és jelentős versenyekben ráülteti akár a sanszokra is Vivient. Erre jó példa a tavalyi Magyar Kétévesek Nagydíja, amit Csinibabával tudott megnyerni, meghálálva a tréner bizalmát.

2013-ban szállt először nyeregbe versenyben, azóta 73 alkalommal tudott győzni. A legeredményesebb éve 2020 volt, amikor 22-szer lett első. Az női lovasok hazai örökranglistáján csak Suták Csenge (189 első hely), Marianna K. Elmiger (104), Németh Ildikó (100) és Gönczi Rebeka (76) előzik meg a rendkívül jó fizikumú, finisekben is igen erős Mocsinka Vivient.

Gratulálunk neki az erős évkezdethez! Csak így tovább!