Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mocsinka Vivien április hónap galopposa

5 versenynapot kellett figyelembe vennünk (ebben az „Április hónap galopposa” címben ugyanis a márciusi nyitónap is beleszámított!), de az igazi nagydíjak még váratnak magukra. Tény viszont, hogy Mocsinka Vivien ragyogóan indította a szezont, és 5 győzelmével vezeti a zsokéranglistát. Mindezt úgy, hogy a 2. versenynapon nem is szállt nyeregbe!

Mocsinka Vivien Csinibabán

Duplázott Pénzügyőrrel (mely ló nem mellesleg komoly klasszist sejtet), és egy-egy sikert ért el Golden Boy-jal, Crix Crax-szal és Sándor Mátyással, ami pedig külön érdekesség, hogy két versenynapon is előfordult, hogy 2-szer mázsált vissza nyerőként.

A még mindig csak 25 esztendős zsokéhölgy tehetségének hála komoly támogatást kap Kovács Sándortól, akire mindenben számíthat. Az idomár fantáziát lát benne, és jelentős versenyekben ráülteti akár a sanszokra is Vivient. Erre jó példa a tavalyi Magyar Kétévesek Nagydíja, amit Csinibabával tudott megnyerni, meghálálva a tréner bizalmát.

2013-ban szállt először nyeregbe versenyben, azóta 73 alkalommal tudott győzni. A legeredményesebb éve 2020 volt, amikor 22-szer lett első. Az női lovasok hazai örökranglistáján csak Suták Csenge (189 első hely), Marianna K. Elmiger (104), Németh Ildikó (100) és Gönczi Rebeka (76) előzik meg a rendkívül jó fizikumú, finisekben is igen erős Mocsinka Vivient.

Gratulálunk neki az erős évkezdethez! Csak így tovább!