Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Stanislav Georgiev a nyár első felének galopposa

Mivel 2 versenynap kimarad a nyáron a Derbyt követően, így nem havi bontásban, hanem a legmelegebb évszakot felezve hirdettünk most győztest. Nem vitás, hogy Stanislav Georgiev érdemelte ki leginkább ezt a virtuális elismerést. Már pusztán lovas teljesítményéért is járna neki a díj, azonban köztudott, hogy Csontos Pál trénerrel közösen készíti fel annak lovait. Neve ugyan nem jelenik meg idén trénerként, de hasonlóan például a francia Macaire&Lageneste duóhoz, ők is együtt dolgoznak.

Ezen időszakban zsokéként első lett Amore Boy-jal az Alagi Díjban és a Honvédelmi Minisztérium Díjában, Eggie’s Choice-szal a Milleniumi Díjban, Agreementtel a Dióspusztai Díjban, Sand Stronggal nyert egy Nyeretlenek Versenyét és bizony megsüvegelendő a 101. Magyar Derbyben elért 2. helyezése is Lord Winter nyergében.

Bár Csontos Pálé hivatalosan az idomári érdem a kettős Derby-siker esetében (Amore Boy – Lord Winter sorend), ám jár a respekt a bolgár származású lovasnak is mindkét ló felkészítéséért, csakúgy mint a számba vett időszakban meglévő további 6 idomári sikerért.

Tény, Stanislav Georgiev kiemelkedő alakja a jelen magyar galopp sportjának, és bízunk benne, hogy minél több remek eredménnyel örvendeztet meg minket a jövőben is!