Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Stanislav Georgiev október hónap galopposa!

A kiváló zsoké visszavette a sampionátusbeli első helyezését a hónap folyamán, ám nem ez nyomott a latba, hanem az, hogy 6 versenyt nyert, köztük a Magyar St. Legert, vagyis a Hármas Korona 3. ágát a kiváló Lord Winterrel.

Nem árt végigmenni októberi győzelmein! A hónap első versenynapján megnyerte a Báró Wesselényi Miklós Emlékversenyt Canizares-szel, és mindemellé bezsebelt Nicolenével egy Nyeretlenek Versenyét és a Szatmári Díjat Luis Fernandóval. Aztán jött a 2. nap, a már fentebb említett St. Leger-nyerés Lord Winter nyergében, illetve első hely a MAFE Tattersalls Díjban Agreementet lovagolva. A 3. napon nem tudott győzni, a 4. napon ellenben a Horák János Emlékversenyt húzta be, Akatchit vezetve a dobogó legfelső fokára. Az általa lovagolt telivérek ebben a hónapban pár ezer forint híján 6 milliót nyertek!

A statisztikában jelen pillanatban amúgy 3 egységgel előzi meg a tavalyi sampiont, ifj. Kozma Istvánt, jó esélye van tehát arra, hogy visszafoglalja a trónt a zsokék között.

És az is említésre méltó, hogy duplázott rendhagyó rovatunkban, hiszen a nyár első felének „Legjobb Galopposa” címet is neki ítéltük júniusi és július eleji teljesítménye alapján.

Gratulálunk!