Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Suták Csenge a nyár második felének galopposa!

A Magyar Derbyt követő 4 versenynapon többen is kiváló teljesítményt tudtak felmutatni: Csontos Pál idomárként tartja kiváló formáját, és Farkas Levente istállója is belehúzott, Stanislav Georgiev pedig 2 nagyversenyt húzott be lovasként. Ami viszont Suták Csengét illeti, nos, a csinos zsokéhölgy nagy formába lendült, mi több, a jubileumi, 200. sikerét is megszerezte július utolsó versenynapján.

Sőt, azóta tovább lépett, és immár 201-nél tart, amiből 200-at a Kincsem Parkban ért el. (Egy újabb jubileum tehát!). A nyár második felének 4 versenynapján ő mázsálhatott vissza – Kolumbán Örssel egyetemben – nyerőként a legtöbbször, összesen 4 alkalommal. Nyert az újonc kétévessel, Kesey-vel, majd a kis tudású Poker Loverrel, aztán jubilált Solarral, míg nagy csatában Cenzorral is behúzott egy első helyezést. Idén már 14 sikernél tart, amivel egyelőre a 2. helyen áll a zsoké sampionátusért folyó küzdelemben. Tegyük hozzá, komolyan növeli sikerének értékét, hogy nem egy – vagy két „mammut” istálló áll mögötte, hanem átlagos, vagy annál kisebb anyagú lotokból kapja indulóit.

A talán legnépszerűbb, de mindenképpen legeredményesebb női lovasunk rendkívül elszánt, várja a nagy nemzetközi versenynapot, és ígéri, amelyik versenyt csak tudja, azt megnyeri az esztendő hátralevő részében is!