Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Vasárnapi (2023.05.14.) galopp kérdések

8 futam van a programon, és sok olyan telivérrel találkozhatunk benne, akik újoncként, esetleg kezdőként indulnak. Ribárszki mester meg újfent visszatér, hiszen hosszú-hosszú kihagyást követően száll nyeregbe síkversenyben. Mindenesetre az elmúlt héten reaktivált ugrólovasként nem vallott szégyent. Mire megy síkon?

Napi kérdés az is, hogy Molnár Gyöngyi idomítottjai vajon hozzák-e a remek istállóformát, illetve lehet-e – amint a papír ajánlja – néhány Kolumbán Örs siker?

A nyitófutamban felmerül: lehetséges, hogy Ribárszki Sára győztes bemutatkozását egy 2/2 kíséri? Ergo az engedménnyel is sziklányi súlyt (65 kg) cipelő Admirable Louvre nyerhet? Vagy Endymion hoz egy Kolumbán sikert? Run Ripli Forward megindul Suták Csengével?

A 2. futam 6  háromévest szólít a starthoz 1200 méteren, és nehéz vitatkozni azon, hogy Fireball Freddie nyerhet. Esetleg ez már a 2. Kolumbán Örs siker lenne rögvest a 2. futam után?

A 3. futam klasszikus 1000 méteres sprint, és debütál síkon is Ribárszki Sándor Heebie Jeebies-zel. Akár nyerhetne is, de talán a két Roszival ló és Oba Hara ebben meggátolhatja?

A nyeretlenek versenye lesz a napi 4. nekibuzdulás. Jerikó meglepne, ha nem nyerne, de ott van Orpheus, no és a meglepetésre mindig képes Kreka idomár Itondával. Vagy itt érkezik a papír és ifj. Kozma István számtalan hosszt ver a mezőnyre a kedvenccel, azaz Jerikóval?

Az Eleki Hendikep 1800 méterén ugye nem felejtjük Sayurit (Suták Csenge), aki 2 évesen, igaz 1400-ra, ám nagyot ment? Egyszer tuti visszatalál arra az ösvényre…

Az amatőröké a 6. futam. A legutóbb baleset okozása miatt a 2. helyéről diszkvalifikált Najinski Májer Cintiával nagyon jó esélynek tűnik, akkor ugyanerre a távra rohamozva jött fel 2 és fél hosszra a nyerő Lost in Space-től. Ez a forma ide elég lehet, ugye? Ráadásul a lovas is mellette szól. Persze, ha már lovasok: Éles Virág a még vele is 68 kilót cígelő Lucnaorral? Vagy a Ribárszki lányok közül most Mira köszönne be?

A Székkutasi Díj 10 indulós mezőnye csak nekem tűnik totál kiegyenlítettnek? Mert a Turf tippek (Major Factor, Rémkirály, Bramastra, Szokatlan) mellé nekem simán odafér Stoneheart és Liebeskind is. Csak nekem?

Az utolsó futamban Quannah (Bernáth Christopher) esetében túl gyanús, hogy az eddigi számok alapján jelentős a nyerési esélye? Mert ha matekozunk, akkor Thunder Girl (ifj. Fejes Lajos) és erős lovassal (Kolumbán Örs) Expect No Mercy is hozhatnak annyit, hogy nyerjenek. Utóbbi esetében épp a lovas lesz a kulcs?

Mindenesetre vasárnap 2-kor indítás!