Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Villáminterjú Jaroslav Línekkel

A közelmúltban egy mázsaházi találkozásunkkor megkértem Jaroslav Líneket, hogy válaszoljon néhány kérdésemre. Sietett, készült a lovaglásaira, azonban fontosnak tartotta, hogy szaklapunkat megtisztelje véleményével, így szakított ránk egy rövid időt.

Jaroslav Línek a következőket árulta el a Hippodrom és Lovarda olvasói számára:

„Nagyon szeretek a Kincsem Parkban versenyezni. Nemcsak gyönyörű és jó a pálya, illetve a környezet, de az eddigi sikereim tovább szépítik számomra. Mindig örülök, ha jöhetek versenyezni Budapestre. Sokan kérdeznek, hogy az 5 Derby-siker közül, melyiket is tartom a legfontosabbnak, melyikre vagyok a legbüszkébb? Elárulom: nem tudok különbséget tenni, mindegyik nagyon fontos a számomra. És ezt nagyon komolyan mondom!

Azt is gyakran megkérdezik, hogy milyen is számomra az ideális versenyló? Ugye, nemcsak lovagolok, hanem 2017 óta már trénerkedem is Szlovákiában, azaz már így is figyelem a telivéreimet. Nos, ez idő alatt a nagy kedvencem Oriental Sky volt. Miért? Mert benne megvan a harc- és a győzelem vágya. Nekem ez, ezek ugyanis a legfontosabbak egy versenylóban!

Visszatérve a Kincsem Parkhoz, érzem, látom a fejlődést, és maximálisan hiszem és remélem, hogy a dolgok a jó irányban haladnak előre!”

Jaroslav Línek kedvencével, Oriental Sky-jal megnyerte a Kincsem Díjat is