Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

6-7-1-2-3

Egyetlen versenynapon, hogy 2 futamban is ugyanaz a hármasbefutó sorrend forduljon elő, ritkaság. Ám az, hogy az első 5 helyezett hozza ezt, az már szinte misztikus, de mindenképpen meglepő. Márpedig most szombaton, június 10-én a 3. és a 4. futamban egyaránt 6-7-1-2-3 volt a befutási sorrend. Jelentősége nincs, de említésre mindenképpen méltó.

Duplázó csupán egy akadt, Márton Lajos, és ő is trénerként hozta a 2 győzelmet, ellenben 2-2 sikernek örülhetett 2 tenyésztő is, Kulik Ferenc, illetve Reischl Gábor. (Úgy fest, ez a 2-es is jellemezte a napot. Ilyen az, ha valaki rácsavarodik a számokra, nemdebár… 🙂 )

A főfutamot, a Lady Flame Díjat Como Tiago nyerte Fazekas Imrével, aki idomítja is ezt a csupaszív heréltet. Tulajdonosnője, Papp Vivien sokat áldozott lovára, de megérte. Élete 21. startjára 9. győzelmét hozta, több mint 4300000 forintot nyerve. Nagyon könnyen, 16,6-ban utasította maga mögé a startnál rontó Devotedet (Csordás E.) és Chip Chip Chipet (Kolozsi S.). A maradék 5 ló inkább ugrósiskolát mutatott be, diszkvalifikálták is őket. Az viszont lényeges, hogy Devoted bizonytalan indulása után káprázatosan jött fel, egyértelműen most ő a fő Derby-sansz.

Como Thiago (Fazekas Imre) nyerte a napi főfutamot

Márton Lajos mint írtam, trénerként 2-t nyert ezen a napon. Ebből ő hajtotta Erzsébet Királynőt, aki mögött Emeli Sandé AT (Z. Ozvar) és Despasito (Lakatos Cs.) értek a célbe. Erre találat nem született, a fordított sorrendre fizettek 1227-szeres pénzt hármasbefutóra.

Trénerkért Márton az utolsó futamban Trencsén (Kolozsi S.) sikerének örvendhetett, ugyanitt ő Be Happy-vel 4. lett. Acélos Fiú (Fazekas Andrea) lett itt a második, ergo eltaláltuk a befutót, és bár Bailandót is hype-oltuk, ő azonban csak a 7. lett. Minden nem lehet tökéletes… 🙂

Trencsén (Kolozsi Sándor) magabiztos volt

Említettem már a két tenyésztői sikert. Nos, az 1. futamban Édes K. (Kolozsi L.) végre elvesztette nyeretlenségét több mint másfél perccel javítva meg saját rekordját. Ez volt Kulik Feri bácsi első tenyésztői öröme ezen a napon, a második pedig a már említett Erzsébet királynős első helyezés.

Reischl Gábor, azaz az Aquadrome Kft. tenyészetéből pedig jött először Vakarcs RG nyerése. Itt emeljük ki, hogy Erdei Péter valóban nagyon érzi ezt a lovat, hiszen 3. közös sikerük volt. Ez a napi első 6-7-1-2-3-as sorrend volt.

Itt már ünnepel Erdei Péter Vakarcs RG kocsijában

Az ezt követő 4. futamban Cyrano RG (Dukai Tamás) is aquadromos lóként ünnepelhetett, mögötte Diana Gull (Fazekas Andrea) érkezett meg, csakúgy, mint a második 6-7-1-2-3-es sorrend.

A Light Lady Hendikepben csak 5 ló indult, a befutás pedig papírforma eredményt hozott. Can Tach Lux (M. Kovacsics) kivédte Vanderle (Komáromi Krisztina) támadásait.

A Brown Lady Hendikepben a 13 éves Reménység (Lakatos Á.) igazolta, hogy „öreg ló – nem vén ló”. Pedig kellett, hogy legyen benne fiatalos kraft, mert magához képest jó időt ment. Vezér (Wéber Zs.) kisebb meglepetésre lett ezüstös.

Összegezve a napot, szerencsére most semmilyen negatívumot nem lehet említeni, míg a pozitívumok sorában feltétlenül kiemelendő, hogy a leesett jelentős mennyiségű csapadék ellenére szinte tökéletes volt a pálya állapota, amit az időeredmények is jól jeleztek.