Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A szombati (2023.05.27.) ügető napról – Csengével!

Suták Csenge a galopposok hajtásakor többször bizonyította, hogy ebben a sportágban is jó

Összesen 9 futam lesz ezen a – remélhetőleg napos és meleg – szombaton. Sajnos a mezőnyök nagysága továbbra sem növekszik, viszont egészen érdekes futamokat állított össze ez alkalommal is a versenytitkár.

A főfutam elnevezése a 90-es évek első jelentős svéd import ügetőjének, Rotschild Höjgardnak állít emléket, de további egykori remek ügetőkre is emlékezhetünk a program. Ami sajnálatos, hogy a hajtógárda krémjébe tartozó Fazekas Imre, Kolozsi László és Nagy Ferenc II. eltiltásuk miatt nem hajthatnak ezen a napon.

Mivel az elmúlt héten Suták Csenge tippjeinek sikere volt (nos, igen, ültek zömmel a felvetései), így most is a zsokéhölgyre bíztam „megfejtéseket”, ő pedig örömmel vállalta a feladatot. Nézzük, hogyan tippel most!

„Ahogy nézem az első futam indulóit, azt látom, hogy Easy Bet (Horváth Z.) legutóbb verte Eperkét (Nagyváry Andrea), utóbbit ráadásul akkor Fazekas Imre hajtotta, tehát meglepne, ha megfordulna a sorrend. Eposz (Hajnal T.) jó időben kvalifikált, de első versenyében ugrott, most jobb lehet.

A 2. futamban az első versenyében nyerő Daytona Spavvot (V. Mazsity) tartom favoritnak (szerintem nemcsak én), a meglepetés lovam itt is egy Hajnal ló, Vasterbo No Edge.

Jót nevettem a 3. futam favoritjának nevén: Ezüstfiú. Mert bronzzal mutatkozott be, de most aranyérmes lehet. Mazsity lova, rá mindig fogadok, ha kint vagyok egy-egy ügetőnapon. Ha Csodabogyó nem hibázik (Varga S.), azért ő is nyerhet. Deadpool (Kerekes E.) friss formának tűnik, az sokat számít a lóversenyen.

A Jáger hendikepben induló Anna (Fejszés Kitty) örök dobogós. Az ilyen lovak mindig jól futnak, de általában valaki rendszerint elöttük végez. Vicen Pál évekig nem nyert, múlt héten végre igen és most újra sanszot kap, szerintem Vakacs RG-vel is győzni fog.

Az 5. futamban csak 7 ló, de azok igen erőseknek tűnnek. Juhász Balázs az egyik kedvenc hajtóm, nagyon jónak tartom, így nálam In Love Danover a favorit, bár úgy fest, Devoted (Csordás E.) utoljára remek időt ügetett, az alapján ő lehet a nyerő. Can Tuch Lux (M. Kovacsevics) esetében látom, hogy javulgat és Csábító R.-t sem zárnám ki.

Csipkedd Magad! (Tanczer T.) szerintem nevéhez méltón igyekszik majd, kiemelkedő sansznak tűnik. Best Boy (Komáromi Krisztina) friss forma, csakúgy, mint Winoc SB Lakatos Á.). Ebben a futamban nem érzek meglepetés szagot!

A 7. futamban csak 6 ló indul, 4-en alaptávról. 3 hölgy lesz a dobogón? Fazekas Andi, Vezér Emese, Komáromi Kriszti sorrendben? Mint nő, bízom benne, nálunk a galoppon sokszor előfordul ilyen. Farkas Gyurit nagyon tehetségesnek tartom, Velence R-rel meghajthatja a lányokat! 😀

A napi főversenyben Bobby Fischer (Juhász B.) mattot adhat a mezőnynek. Ez egy igazán gyors, jó kis magyar tenyésztésű ló.

Az utolsó futamban élről megy Carina Fling Farkas Gyurival, lehet, hogy utol sem érik a többiek! Látom, hogy újra hajt Várhidi Róbert, jól mehet vele majd esetleg Bing Crosby AT, a meglepetés lovam itt Berna Queen M (Komáromi Krisztina). Bár ahogy elnézem nagyon régen nyert ez az ügető, viszont ettől persze simán lehet helyezett.”

Csengének köszönjük a tippeket, remélem legalább olyan jól érzi most is a sanszokat, mint a múlt héten tette. Ha így lesz, sok fogadó számára már nemcsak lovasként lesz a kedvenc, hanem tippszterként is. Várjuk a megfejtést, szombat estére minden kiderül majd! 😊