Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Amatőrnapi (2023.10.07.) ügető kérdések

A 8 futamból 4-ben csakis amatőrök mérkőzhetnek meg, azaz következik a hagyományos Amatőrnap. Kíváncsi vagyok, akad-e majd a hajtók között duplázó? Esetleg triplázó? Ne feledjük, hogy a rekordot Fodor László tartja, aki 2006-ban az Amatőrnapon 3 hajtásából mindháromszor győzni tudott. Nézzük, ma mit tartogat ez a nap?

A nyitófutam az Izgi Díj (1900 m.), és a kérdés máris adott: méltó lesz-e az elnevezéséhez? Lehet tuti papír és egy csata Eurydice (Juhász B.) és Éden Evo (Lakatos Cs.) között? Esetleg Eposz (Hajnal T.) előrángatja nyár eleji formáját? Azzal igencsak ott lehetne…

A 2. futam az Októberi Amatőrverseny (1900 m.). Két osztrák hajtó versenyezhet a győzelemért? Ifjabb Johann Preining a hatalmas formában levő Aerodynamics-szel verheti az osztrák Rubinót Nico Machalekkel? Diófás általában jól megy tulajdonosával, Kurucz Attilával. Ez mire lehet elég? Cyrano RG-t felrázza Fazekas Andrea? Despasitónak (Mészáros P.) kellhet még verseny a lábába?

A Nyeretlenek Versenye (1800 m.) a 3. futam. Vajon Eminem (Horváth Gy.) vagy Excellence (Gosztonyi Judit) veszíti el nyeretlenségét? Esetleg más? Nézzük, mire megy élete első versenyében Elizabeth Boss (V. Mazsity)…

Az Amatőrverseny Hendikep I. futamában (1900 m.) Zoom Photo (Pekker Gy.) hazaér friss formájával? Vinifera M (Gyolai Z.) jó lehet a második sorból is? Papíron Count Basie AT (Tänczer T.) első sansz, kiváló a starthelye (2-es), kell-e még valami plusz a nyeréshez vagy ez is bőven elég? Csodabogyó (Kurucz A.) placcra odafuthat?

Az Amatőrverseny II. futamában (2500 m.) Zéno Boko (Mészáros P.) triplázhat? A formája nagyszerű, mostani hajtójával is szeret menni. Persze Be Happy (Takács Eszter Cseperke) is nagyon tud szaladni, időalapon ő lenne a favorit, és a hosszútáv neki sincs ellenére. Celerina Boss (Tänczer T.) először fut tulajdonosával. Kieshet a 3-ból? Timoko RL (Rapcsó B.) futott már egyszer nagyot mostani hajtójával.

A nap 6. versenye az Amatőrverseny III. futama (1900 m.). Csak 6 induló, így nem is érdemes vitatkoznunk a Turffal? Jön egy meccs Uptown Boy M (Rabcsó B.) és Auslag Princess (Gosztonyi Judit) között? Auróra (Fazekas Andrea) vagy Australian Gold (Pekker Gy.) lesz előrébb?

Az amatőrmezőny Marschall Norbertről emlékezik meg a 7. futamban (1900 m.). Street Genius (Fazekas Andrea) klasszis, nagy formával. Ne is keressük tovább a nyerőt? Esetleg Orlandos Angel Z (Matthias Stocker) egyenesen Ausztriából érkezvén jön, lát és megveri? Adamo Fling (Pekker Gy.) ott lesz a végküzdelemben? Csillagfény R (Hegedűs S.) mindig képes harcolni legalább a dobogóért. Vajon most is?

A Vezér Ferenc Emlékversennyel (forduló, alap 1960 m.) zárjuk a szombati ügetőszeánszot. Élről megléphet Ambrosia Giel (Varga S.)? Esetleg Ducks (Horváth Lilla) megint megy akkorát, mint utolsó versenyében, augusztus 20-án? Vagy Balerina R. (Balogh Bernadett) a 20 méteres hátránya ellenére ver mindenkit? Velence R. (Farkas Gy.) kifutja formáját? A starthelye kiváló, hiszen alapról és legkívülebbről fordul… Saya Best CD (ifj Veres L.) korrigálja múltkori hibáját? Ha igen, végküzdelembe várhatjuk?

Ennyit elöljáróban a szombatról, várjuk a válaszokat a pályáról!