Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bródy-napi (2024.03.16.) ügető kérdések

Az Iviza Sun Díjban (1800 m.) vajon sorozatnyerő lehet-e, azaz triplázhat Elegáns Hölgy (Fejszés Kitti)? Vagy Csodabogyó (Kurucz A.) érkezik? Papíron istálló- és tréningtársa, Diófás (Varga S.) azért erősebbnek tűnik. Easy Bet (Tänczer T.)?

A fordulós Frankenstein Díjban (alap: 1980 m.) láthatunk-e ugrófesztivált? Mert elég bizonytalan jármódú a legtöbb induló. Morena LV (Fenyvesi Gy.) nem és Elinor Lady (Kolozsi L.) sem. Ez ide elég? Fany Hegedűs Tamással korrigál és győzhet?

Az Alexander Brody Emlékverseny Hendikepben (1800 m.)Chip Chip Chip (Bordács L.) végre rálelt a győzelem ízére, és folytatja? Zara Mia (Nagy F. II.) esetében számít a több mint 3 és fél havi kihagyás? Vagy Zéno Bokónál (Boros K.)? Ha nem, akkor ott lehetnek… Balerina R (Balogh Bernadett) és Ambrosia Gielle (Varga S.) jó esélyűek.

Dolomit Boy (Fazekas Andrea) és Csábító R (Takács Eszter Cseperke) csatája jön az osztrák-magyar amatőrversenyben?

A Tavaszi Hendikepben (alap: 1960 m.) a két élről forduló, Philadelphia (Fazekas I.) és Zsóka (id. M. Slavic) meghúzzák az élről és leosztják a versenyt egymás között? Vagy hátulról előre robog Zizitop (G. Zolnaji)?

Fordulóra mennek a Wiss Shadow Hendikepben (1960 m.) is. Élről Dezmin Lady (Kolozsi L.), 20-ról Downtown Girl M (Nagy F. II.)? Urban Legend (Farkas Gy.) nekem valamiért elképzelhetőnek tűnik. Csak nekem?

A hosszútávú (2500 m.) osztrák-magyar amatőrverseny hendikepben sok-sok sansz. Tippem: Australian Gold (Pekker Gy.) – Count Basie AT (Tänczer T.) – Zippy Boy (Fazekas Andrea)? Vagy Baraka SS (Turbucz S.), esetleg Villeneuve (Takács Eszter Cseperke)? Utóbbi páros nyert már egyszer tavaly…

A nap főfutama a Bródy János Emlékverseny (alap: 1960 m.). Egyedül Cardenas Baba (G. Zolnaji) megy 20-ról, de mégis ő nyer? Vagy alapról Premal MS (id. M. Slavic)? Bobby Fischer (Horváth Gy.) még mindig nem kedvenc távjára megy, kedvenc startjával, mégis odaér, közel a nyerőhöz?

A 9., napi utolsó futam a Nyeretlen Háromévesek Versenye, a Lézer Díj (1800 m.). Fliegauf (Fazekas I.) istállótársaihoz méltón leteszi egy győzelemmel a névjegyét? Vagy a relatív rutinos Fast Track (Vezér E.)? Legyen egy meglepetés ló is! Mondjuk placcra Firkó (Kolozsi L.)!