Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Celerina Boss végre nyert!

Celerina Boss (Veljko Mazsity)

Ritkaság számba megy, hogy a Veljko Mazsity idomításából futó lovak csak a 10.(!) napon hozzák össze trénerüknek az első sikert. Celerina Boss-nak köszönhetően azonban végre megtört a jég, igaz, ez az 5 éves kancának is csupán idei 3. nekifutására jött össze. Saját kérdésfelvetésünkre viszont mi magunk jól feleltünk meg beharangozó írásunkban, hiszen ő nyert, másik sejtetett lovunk, Casino Royal lett a 2., míg igazolodott meglepetés tippünk is: Diamond Ville a 3. helyet megcsípte.

Ellenben a Segédhajtó Kupa 2. állomására vonatkozólag totálisan csődöt mondtunk. Anna bár megszerezte a bronzot, de Boszi és Lingot AT sehol. Nyert Veres Évával Ügyeske Bellini Flinget (Farkas György) megelőzve.

A Mount istalló volt a napi duplázó Carlos Fox (Nagy Ferenc II.) és Best Boy (Komáromi Krisztina) sikerei révén. Eastwood (Juhász Balázs) élete 2. futására ismét nyert, azaz veretlen maradt.

Futamot húzott be még Diófás (Varga Sándor) és Del Piero (Angyal Andor).

Érdekesség, hogy előbbi anyai testvére, Csodabogyó az Ileda Bi Díjban 2. helyen ért célba.

A napot tapadós, sáros pályán tartották a folyamatos esőzés miatt.

Pozitívum, hogy a startautó a talaj ellenére el tudta látni feladatát, negatívum, hogy csak 7 futam volt, kevés indulóval.

Diófás (Varga Sándor)