Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Eternity Bar is beköszönt

A Prolongo istálló nem panaszkodhat, hiszen újabb Derby aspiráns lépett színre a csapatból, nevezetesen Eternity Bar, miután könnyedén nyerte a City Díjat. De Eunike T Boko sem tétlenkedett, hiszen zsinórban 6. versenyében lett a legjobb, ergo Goran Zolnajiék is reménykedhetnek az Ügetőderby tekintetében – is.

Sport-, de még inkább fogadási szempontból nyújtott kiemelkedőt ez a szombati ügetőnap. Nagy mezőnyök, hol papír-, hol pedig meglepetés befutók jöttek.

A főfutamot, a City Díjat Eternity Bar (V. Mazsity) happolta be mindenki előtt, pedig ott volt a mezőnyben istállótársa, a talán jobb esélyű Éjjeli Hölgy (Fazekas I.) is. Ő mégis nyerni tudott, utóbbi meg csak a 4., hiszen Domperidon (Márton L.) és Diána Gull (tanczer T.) is előtte végeztek. Alig 2 hónapja van Eternity Bar „Veki”-re bízva, és bár első futásakor hibázott, most ellenben megmutatta, hogy a legjobbak között a helye.

Eternity Bar (Veljko Mazsity) beköszönt

Fazekas mester 2 versenyt is nyert hajtóként: az első futamot a honlapunkon (de szinte csak nálunk) tippelt Great Cole TG-vel, illetve a Delmar Díjat Fliegauffal. Utóbbi ló Kaszás Gergő színművész tenyésztése és tulajdona. Most nyerte 2. versenyét idén, ki tudja mi lesz a végállomás? Most kicsivel mögötte végzett az idén először induló Fenegyerek (Juhász B.), aki ezzel a versenyével alaposan magára irányította a figyelmet. A 3. helyezett Fermina Daza (Angyal A.) is lépeget előre…

Apropó, Angyal Andor! A tehetséges idomárhajtó idén még nem nyert – eddig a napig. Bevallom, vártam már, hogy győzzön, és ezt Casino Royale kocsijában tette meg a Csínom Palkó Hendikepben, méghozzá igen szép rohammal. Támadott itt Balerina R. is (Balogh Bernadett), de neki csak a képzeletbeli ezüstérem jutott.

Nemcsak Fazekas, hanem Goran Zolnaji is kettőt nyert ezen a délutánon. A Detektor Hendikepben Fariya BD-vel nem találtak legyőzőre. A ló favorit volt, ellenben mögötte a szerényen játszott Une Dame (Bordács L.) és Winner Boy (Szennovitz Adél) értek oda.

Goran Zolnaji két győzelme közül az egyiket Fariya BD-vel aratta

Zolnaji mester másik győzelmét a lassan a legyőzhetetlenség mítoszát keltő Eunike T Bokóval aratta, aki sorozatban a 6. diadalánál tart. Goran elárulta, hogy a ló még messze van a 100%-ától. Most 2400-ra lett első, nem lep meg senkit – gondolom -, hogy joggal készül az Ügetőderbyre. Pedig a startja nem is volt hiba nélkül való, de ez sem okozott számára áthidalhatatlan problémát. Mögé Despasito (Varga S.) és lapunk meglepetés lova, Erzsébet Királynő (Kolozsi S.) érkeztek. Etalon N (Csordás E.) végre ismét a jobbik arcát mutatta, ami a 4. helyre vitte fel.

Az Amatőrverseny Hendikep a nap befutóját hozta, és Mészáros Patrik bizonyította tehetségét: felrázta a már vert helyzeteben lévő Bing Crosby AT-t és nyert. Pedig ellenfele, Big Ben Pax mögött a rutinos, többszörös champion Gyolai Zoltán ült… Zoom Photo (Pekker Gy.) jó 3. lett.

Full Speed (Várhidi R.) megszabadult a nyeretlen státusztól, miután az egyre érettebb Formulát (Komáromi Krisztina) legyőzte. Itt Firkó (Kolozsi L.) hiába lett bronzos, ez kicsit csalódást keltő volt.

Ami nem sikerült Gyolai Zoltánnak az amatőrben, az összejött Danny DeVitóval a Cousine Hendikepben: elsők lettek, szép stílusban a befutóban viharosan támadó Always Yakee (Dénes Ákos) előtt. Utóbbit régóta vártuk, lehet, hogy most újra megtalálja a győzelemhez vezető utat? Ideje lenne!