Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Fantastic Love a legjobb kétéves ügetőnk!

Nagy várakozással tekintettünk a szombati kiemelt ügetőnap elé, hiszen randevút adtak egymásnak az eddig legjobbnak mutatkozó csikók, illetve jó nemzetközi mezőny jött össze a Köztársasági Díjban.

Ami a 90. Kétévesek Nagydíját illeti, Fantastic Love (Balogh Bernadett) érett versenylóként finiselve nyerte meg a versenyt, visszavágva korábbi legyőzőjének, Fabrice- nak (Fazekas I.), aki nem mellesleg istálló- és tréningtársa egyben. A nyerő idő 18,9, ami komoly reményekre jogosíthatja fel tulajdonosát. Kettejük közé most Friday Night (Ch. Schwarz) ékelődött be, aki akár szintén meghatározó versenyző lehet idehaza a jövő évi hároméves futamokban. Fendi (Juhász B.) sem ment rosszul, 4. helye dicséretes.

Fantastic Love (Balogh Bernadett) a 90. Kétévesek Nagydíjának nyerője

A hosszútávú Köztársasági Díjban (2400 m.) Maugli (Jozé Sagaj) végig királyként uralta a mezőnyt, és 7. magyarországi versenyét nyerte meg. Bonaparte Boss-ban (V. Mazsity) nagyon bízott tipszterünk, és nem is csalatkozott, hiszen a 2. helyre ért oda Cardenas Babával (G. Zolnaji) a nyomában. Duc de Connée (Varga S.) jelezte, hogy tényleg jó ló, Khalid (Ch. Schwarz) csalódás. Reckless (B. Skenderovics) egyre inkább belelendül, reméljük mihamarabb produkál egy hozzá méltó versenyt a Kincsem Parkban.

Nagy stílusban nyerte a Köztársasági Díjat Maugli (Jozé Sagaj)

Az ÜTOE Nagydíjban a jelenlegi legjobb háromévesünk, Enjoy (Fazekas I.) bizonyította, ha nem hibázik, nincs komoly ellenfele. Hajtója felhívására újítva verte vissza Éjjeli Hölgy (Horváth Gy.) erőteljes attakját. Eternal Flame (J. Sagaj) lett a 3., míg Eternity Bar (J. Gabrics) hibázott.

A nyitó Racerstina Díjban (alaptáv 1980 m.) a bronzos Elizeus LIW (Lakatos Á.) szolgáltatta a meglepetést, Downtown Girl M (Nagy F. II.) nyerése és Eden CD (Kolozsi J.) 2. helye igazolta a papírt.

Az Omnia Díjban (1800 m.) tipszterünk jelelezte, hogy Drina TIM (Búrány A.) akár 3. sikerét is hozhatja zsinórban, és akik hittek Suták Csengének, nem csalatkoztak, mert a ló hazaért. És megérezte a szintén tippeletlen Diana Krall AT (G. Zolnaji) jó futását is, aki 2. lett.

Ciklon Fox hozta el idei első nyerését ifjabb Turbucz Sándornak a Besenyő Nadin Születésnapi futamában (1800 m.), amelynek céljában Unique (Lakatos Cs.) Västerbo No Edge (Hajnal T.) követték. Bár Velocity (Kolozsi L.) 4. lett, ez azért a legtöbb fogadónak csalódás volt.

Nagyon jó lovak csaptak össze a Romo MMS Díjban (1800 m.), és köztük a legjobbnak Catania R (id. M. Slavics) bizonyult, akit remekül pozicionált hajtója. Coach degli Dei (G. Zolnaji) ezüstös lett, Viper (Ch. Schwarz) bronzos. A nyerő idő 14,2.

A Vatikán Díj (2400 m.) Creatin (Hajnal T.) meggyőző sikerét hozta Villeneuve (Lakatos Cs.) előtt. Very Nice Photo (Vezér Emese) lett a 3.

Az utolsó futam, a Lester Hendikep (1900 m.) volt. Itt Danubia Lux (B. Skenderovics) volt a verhetetlen, másfél hosszt verve Zara Miára (Nagy F. II.). Philadelphia (Varga S.) ritkán fut, de akkor kell vele számolni, amit jól mutat, hogy az első kettő mögé oda tudott érni. Winner Boy (Szennovitz Adél) nagyot ment, legközelebb, ha így versenyez, komoly eredményre számíthat.