Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Fazekas Imre megállíthatatlan!

Mint azt a versenynap felvezetőjében is megfogalmaztam, Fazekas mester félelmetes formának örvend, hiszen az utolsó 5 versenynapon 9 versenyt nyert. Nos, most tovább javult a statisztikája, hiszen ezen a szombaton is mesterhármast ért el, azaz 6 versenynap, 12 siker. Őrületes teljesítmény!

Nyert Berill Lady-vel, éppen feleségét, Nagyváry Andreát utasítva maga mögé, aki Bizony ám-ot hajtotta. (Nem lett családi négyes-befutó, miután Fazekas Andrea és veje, Horváth György itt helyezetlenül végeztek). Aztán nyert a Francis Diamond Díjban Éjjeli Hölggyel, aki így tehát nyeréssel kezdte az évet (tavaly, kétévesen is egyetlen futását első helyre váltotta), az utolsó futamban pedig Como Tiagóval győzött, aki egyre inkább valamiféle klasszist idéz.

Fazekas Imre Berill Lady-vel nyitotta napi siker storyját

Mellette akadt egy duplázó hajtónk is Nagy Ferenc II. személyében, aki Euzébióval és Chicagóval tudott győzelemnek örülni. Bár jómagam akár egy hármas sikert is el tudtam képzelni a Mount istálló idomárhajtójának, Carlos Fox-szal végül csak 4. tudott lenni.

Búrány Adriánt 4 és fél éve nem láttuk hajtani, most sikerrel köszönt be, miután a favorit Drina TIM-mel végig kontrollálva behúzta a futamot.

A nyitó futam Ernesto (Angyal Andor) zsákmánya lett, jelezve, hogy van a lóban talentum.

A Lali Király Hendikepben Anybody (Csordás Emil) biztosan nyert, bár egyik meglepetés tippünk, Benji (Hajnal Tibor) gőzmozdonyként robogott fel mögé a 2. helyre és Balerina R. (Balogh Bernadett) sem volt éppen messze.

Anybody (Csordás Emil) biztosan nyert, bár Benji és Balerina R rohamozták

A Kincsem Park Kupa 3. futama Horváth Lilla zsákmánya lett, aki Balogh Bernadett idomítottjával, Mangorajával megoldott a feladatát. Itt a start előtt hibázó Zoom Photo lemaradt, így a segéd- és amatőr hajtók szériájában semmi változás nem történt az élcsoportban, ergo Takács Eszter Cseperke nyugodtan pihenhetett.

A napot összegezve: soha ne legyen rosszabb egy úgy nevezett „szürke” nap, az pedig, hogy Pimri sokadik virágzását éli, az egészen elképesztő. Gratulálunk neki!