Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Goran Zolnaji március hónap ügetőse!

Három kiváló szakember küzdött a Hónap Ügetőse címért: Kolozsi László a februári nyerő márciusban is remekül szerepelt, hiszen 4 futamban is nyerni tudott, Fazekas Imre szintén 4-et nyert, ráadásul ebből 3-at egyetlen nap alatt húzott be. Páratlan teljesítményekről beszélünk, nem vitás, és mindketten megérdemelték volna az első helyezést. Mi azonban végül Goran Zolnajit választottuk, aki bár hajtóként csupán 2 sikert abszolvált (mindkettőt Coach degli Dei kocsijában), azonban a hónap legjelentősebb nagyversenyét, a Bródy János Emlékversenyt az ő idomítottja, Unno del Duomo nyerte meg Kolozsi Sándor hajtásával, és ugyanebben a jelentős futamban másik trenírozottja, Cardenas Baba is dobógára állhatott, hiszen harmadik lett, az ő kezében versenyezve.
A szerb szakember magyar licence-szel versenyezve folyamatosan bizonyítja, hogy tehetséges és elhivatott ügetős, aki saját bevallása szerint a legtöbbet olaszországi munkavállalásaival tanulta.
Unno del Duomo, aki jelenleg talán a pálya egyik – ha éppen nem a legjobb – ügető versenylova Zolnaji tréningjében újra megtalálta magát és jó erőben várja a 2023-as feladatokat.