Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hippodrom & Lovarda Díj-napi ügető kérdések

Immár 5. alkalommal futnak az ország legjobb sprinterei összemérve erejüket néhány erős külföldi ellenféllel lapunk, illetve honlapunk díjáért. A Hippodrom és Lovarda Sprinter Kupa 9 indulót gyűjt a startautó mögé. Ezen kívül vasárnap 114. alkalommal indítják el Budapesten a Nemzeti Díjat, illetve kétfutásos pontverseny keretén belül megküzdenek ügetőink a Dr. Vecseklőy József Emlékversenyért is.

Talán már megszokott, de a tippelésnél ez alkalommal is Suták Csenge zsoké hölgy volt a segítségemre. Nézzük közösen kreált kérdéseinket, tippjeinket!

A Hippodrom és Lovarda Sprinter Kupa a 7. futamban kerül lefutásra. Abban mindenki egyetért, hogy Palace Bo (Fazekas I.) kimagasló esélynek tűnik. Vajon megtartja Kincsem parki veretlenségét? Vagy jönnek a szlovénok, élükön Duc de Connee-val (P. Scamardella)? Esetleg Krack du Clocher (Varga S.)? Maugli (J. Sagaj), aki imádja a Kincsem Parkot? Nos, és mennyi lesz a nyerő idő? 13,6 a rekord. Lesz ennél jobb?

A Nemzeti Díjban hat 3 éves és egy 4 éves. Valószínűleg a fiatalabb korosztály döntheti el az elsőség kérdését. Éjjeli Hölgy (Fazekas I.) és Eternal Flame (Angyal A.) csatázhatnak egy nagyot, de ne feledjük, Eastwood (hajnal T.) 4-szer indult, abból 3-szor nyerni tudott. Jelölve nincs. És talán mégis nyerni tud?

A kétfutásos Dr. Vecseklóy Emlékversenyben Bonaparte Boss (V. Mazsity) megnyeri mindkét futamot? Vagy jön a tavalyi Derby-nyerő Csak a Szél (Fazekas I.) és első lesz? Nyer akár legalább egyet? Nálunk Villám Ville (G. Zolnaji) a meglepetés ló. Egyszer akár odafut helyre?

Az első futamban Utódló (Tanczer T.) nyer Bailandóval (Kolozsi L.) szemben? Vagy fordított sorrendben jönnek? ne feledjük, hogy Balerina R. (Balogh Bernadett) ellen is legfeljebb csak külső starthelye szól…

A 3. futamban ismét Fazekas Imre nyerésére van kilátás, itt Enrico Flinget hajtja. Diófást (Varga S.) ugye azért nem szabad kihagyni placc szempontjából? Annál is kevésbé, mert az egyik top sanszot, Cyrano RG-t (Angyal A.) másfél hónapja verte…

A Friderika díjban duplázhat Ezüstfiú (V. Mazsity). A múltkor bejött kisebb meglepetésnek Csenge tippje, Deadpool (Kerekes E.), most is várhatjuk a 3. hely környékére?

Fordulóstartos a 6. futam. Élről, jó startpozíciójából Álomszépe (Nagyváry Andrea) esetleg küzdhet a győzelemért? Vagy Bulibáró (Kolozsi L.)? A két 20-ról induló közül egyértelműen Wonderchildtól (ifj. Veres L.) várhatunk többet, ugye?

A 8. futamban a szaklap tippjei (Valentino, Adamo Fling, Very Nice Photo, Szilvás) ellen tényleg nem találunk sanszot? És a friss nyerő Atom Maki (Kovács J.)? Ugye, hogy ugye?

Amatőrök csapnak össze a 10. futamban. Igaz, csak 6-an. Mangoraja Fazekas Andreával, 1-es starthelyről… Ne is folytassuk? No, egy Australian Goldot (Pekker Gy.) azért hadd kockáztassunk meg…

Az utolsó, vagyis a 11. futamban alaptávról Bűbájos (Komáromi Krisztina), 20-ról Zlatan LIW (Lakatos Á.) nagyon jó esélyűeknek tűnnek. Nekünk szemet szúrt viszont a szlovén Maya Viva (J. Sagaj) is. Idén még nem futott, csak egy próbában, tavaly viszont olasz pályákon többször nyert. Kraft bőven van benne. Nyerhet is? A monstre versenynapon az is kérdés, hogy újra előáll-e Fazekas Imre egy triplával? Aki olvasta beharangozónkat, valószínűleg hihet ebben. Persze minden majd csak a pályán dől el. Így az is, hogy a melegre fordult időben mennyit javulnak a lovak. Szerintünk sokat