Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hungária Díj-napi (2023.09.03.) ügető kérdések

A Food Truck hétvégén most a vasárnapi nap jutott az ügetők számára. Rakéták közötti összecsapásnak ígérkezik a Marschall József Emlékverseny, és a Hungária Díj is nagyágyúkat hozott a startjához, ráadásul a keretprogram is kimondottan jól van összeállítva. No de nézzük kérdéseinket!

A Marschallban (1800 m., autóstart), ha a startot túléli, akkor Days of Thundernek (Ch. Schwarz) maximum Lozano Boko (Ch. Fischer) állhat ellent? Vagy a több mint 245 milliós (!!!) életnyereménnyel büszkélkedő – igaz hosszabb kihagyás után futó – Reckless (P. Zadel jun.) előkapja régi szuperklasszisát?  Esetleg Faith Trot (Fazekas I.) immár magyar tulajdonból, de Gramüller idomításból leveri a favoritokat? És ugye Unno del Duomóról (G. Zolnaji) sosem feledkezünk meg? Pokolian nagy meccs lesz, erre nyugodtan mérget vehetünk!

A fordulóstartos Hungária Díjban (2560 m. alaptáv) megléphet élről Enjoy (Fazekas I.)?  Vagy vele együtt Stan Getz A.T. (P. Zadel jun.)? Netán Eternal Flame (Angyal A.)? 40-ről, egyedül fordulva Perfecto (Ch. Schwarz) nem rossz sansz? A 60-asok közül Bonaparte Boss (V. Mazsity) vagy inkább Catania R (id. Marko Slavic)? Nos, ez sem tűnik kevésbé nagy összecsapásnak, mint a Marschall!

A Játékoskártya Díjjal (1900 m., autóstart) melegítünk. Eurydice (Márton L.) meg egy favorit sikerrel hozza fel a publikumot? Netán Eposz (Hajnal T.) kis meglepetésre azt mutatja, mint a nyár elején és hibáit korrigálva elöl végez?

A Fekete László Emlékversenyben (1800 m., autóstart) ragyogó mezőnyt indítanak el. King of Santana (Ch. Schwarz) a 7-es starthelyről is nagyot tud menni? Vagy a két román tulajdon, Saya Best CD (Papp I.) és My Dyla LV (Kolozsi L.) közül valamelyik? Esetleg Como Tiago (Fazekas I.)?

9 ló az Elegant Yankee Díjban (1800 m., aut            óstart), köztük az eddigi 5 futására veretlen Daytona Spav (V. Mazity). Marad a makulátlan statisztikája? Vagy a múltkor mögötte végző Aerodynamics (Búrány A.) átírja azt?

A Sárközy Máriának emléket állító verseny (1900 m., autóstart) tényleg Bosphorus N (Hegedűs T.) és Utódló (Tanczer T.) páros meccse lesz?

A 7. futam a Kincsem + Tuti Hendikep (1800 m., autóstart) kihívás elé állítja a fogadókat, nagyon kiegyenlített versenynek tűnik. Nálam Vitya (Boros K.), Pálinka (Nagy F. II.), Carina Fling (Farkas Gy.) és Boszi (Kolozsi L.) a tippek. Önöknél?

Csupán 7 ló a Szegedy István Emlékversenyben (1900 m., autóstart), na de milyenek? Kiválóak, élükön a Budapesten eddig még veretlen Digital Races-zel (Fazekas I.). Folytatódik a szériája? Bár Cardenas Baba (G. Zolnaji) is egyre inkább klasszist mutat. Dobhat egy nagyot?  Zlatan LIW vajon mit mutat majd Varga Sándorral?

Az Amatőr Kupa 5. futamában (1900 m., autóstart) Ultimate Force-szal ha nyer Takács Eszter Cseperke, akkor maga a sorozat is az övé, pontelőnye behozhatatlanná válik. Ugye ez elég motiváció a sikerhez? Ráadásul reális sansz! Vagy Zoom Photo (Pekker Gy.) megakadályozhatja a korai örömében? Netán Zippy Boy (Fazekas Andrea) kiváló hajtónőjével tarol? Csak 7 ló, de figyelem! Utóbbi 2 nem tipp a Turfban, tehát ez jelzi, hogy legalább 5 ló nyerő esély lehet.

A Núsz Hendikep (1960 m., fordulóstart) zárja a remeknek ígérkező versenyek sorát. Élről hazasétál Szilvás (Nagy F. II.)? A 20 méterről fordulók szerintem mind nyerhetnek! Anna (Fejszés Kitti) győzött legutóbb az ilyen startszisztémában, most dupláz? Velence R mögött (Juhász B.) ismét idomárja. Vele javulhat?

Rég nem látott ügető program, azaz a Dettori Day után jöhet a magyar üzsi varázs!