Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Izgalmas 7 futam volt!

Mindent összegezve elmondható, hogy az múlt szombaton valóban érdekes versenyeket láthattunk. Ami kiemelendő, az Eunike T Boko és Eastwood ismételt jó futása, illetve Takács Eszter Cseperke újabb győzelme, amivel lépeget az amatőr championi cím felé

A profi hajtók championátusát vezető Goran Zolnaji csak egyszer szállt sulkyba, de az győzelemhez vezetett: Eunike T Bokonak a múltkor ugyan megszakadt addigi 6-os nyerő szériája, de most úgy fest, újat épít, hiszen stílusosan nyert a Kentish Boy Díjban (2400 m.), és ezzel egyértelműen jelezte, hogy számítani kell majd rá az Ügetőderbyben is. Mögé El Valle Sagrado (Budai A.) és Emerald (Vezér Emese) érkeztek. Etalon N (Csordás E.) is felhívta a figyelmet arra, hogy a jobbakkal is versenyképes lehet, és Elegáns Hölgy (Fejszés Kitti) is mutatkozott egy kicsit.

Eunike T Boko (Goran Zolnaji) felhívta a figyelmet arra, hogy komolyan kell venni majd valószínűleg az Ügetőderbyben is

A másik champion-jelölt, az amatőr Takács Eszter Cseperke is „nyomta a gázt” az Amatőrverseny Hendikepben (1900 m.) Uptown Boy M-mel, aminek meg is lett az eredménye, hiszen verte a végén elinduló Berill Ladyt (Turbucz S.) és a kimondottan jól futó és jól versenyző Despasitót (Mészáros P.). Az idő 15,4!

Derby-aspiráns Eastwood (Lakatos Cs.) is, aki rendben megoldotta feladatát a Rádium Boy Díjban. 15,6-ot repesztve verte meg, a látottnál talán biztosabban is Éjjeli Hölgyet (Fazekas I.). Balerina R (Balogh Bernadett) bronza jelentette a totális papírforma-befutót.

A Paperboy Hendikep 1900 méterén Valentino (Varga S.) megnyerte idei első versenyét. A ló elég hektikusan futkos, bizonnyal „Dina” kellett mögé, vele viszont úgy ment, mintha évek óta együtt versenyeznének. Ez 17,4-et jelentett. Bonus RG is megtalálhatta hajtóját Juhász Balázs személyében, javulva lettek 2.-ok. Zara Mia (Nagy F.II.) is jól menve érkezett be a 3. helyre.

Jól fordult, és élről, engedménye révén (is) simán hazasétált Fortuna Ville (Hegedűs T.) a Speedy Boy Díjban (alap 1980-20 m.), meglepetés lovunkat, Eccelenzát (Horváth Lilla) és Durcás Lánykát (Vezér Emese) előzve.

Az aznapi Kincsem parki rendezvény miatt furcsa futamelnevezést viselő Csillagközi Derby – Galaktikus Integráció Díjban (1800 m.) hiába győzött Frankó (Búrány A.), rossz starthelyről indult, így a futam után diszkvalifikálták. Ennek köszönhetően Formula (Komáromi Krisztina) lett az első helyezett, a 2. Emoji (Kolozsi L.), és így állhatott dobogóra még Felix Charme (Vezér Emese).

A másik „fantasztikus” futamelnevezés a Csillagközi Derby – Kozmikus Vágta Hendikep (alap: 1960 m.) volt. Petra La Roque nagyot ment a versenynapon amúgy jól szereplő Vezér Emesével, de tisztátalan ügetés miatt a diszkvalifikálás sorsára jutott, így ezen a napon már másodjára is egy olyan ló-lovas páros örülhetett végül, akik a célon nem elsőként jutottak át. Bulibáró és Kolozsi László örülhettek ily módon, míg az ezüstös Anikó (Weber Zs.) lett, a bronzos pedig Bellini Fling (Farkas Gy.).