Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Jože Sagaj a nyár második felének ügetőse

Nem lehetett vitás, hogy az Ügetőderbyt követő versenynapokban a szlovén ügetős família tagja, Jože Sagaj érdemli ki honlapunk díját. 4 versenyben hajtott vissza nyerőként, és ezek között két nagyverseny és egy kvázi „napi főfutam” is volt.

Tény, hogy a kiemelkedő szlovén ügetős famíliából való ifjabb Jože Sagaj méltó mind édesapja, mind pedig testvére, Janko kvalitásához. A Szent István Díjat Eternal Flammel nyerte meg, az Ötévesek Nagydíjában Catania R-rel diadalmaskodott, a Konta Dezső Emlékversenyt Duc de Connee-val húzta be, míg Valentinóval a Karvaly Hendikep győzteseként fordulhatott vissza. Külön kiemelendő, hogy ezt az utóbbi 3 nyerését egyetlen versenynapon, július 29-én szerezte, 4 hajtásból! Ami nem nyerés lett, az egy 3. helyezés Eternal Flamme-mel a Háromévesek Nagydíjában…

Erőssége, hogy kiválóan érzi a versenytempót, remek ütemben tudja hozni lovait. Hogy mennyire bíznak képességében az idomárok, azt jól jelzi, hogy a 4 nyerő ügetőt más-más tréner, Angyal Andor, ifj. Marko Slavic, Zvonko Osterc, illetve Vicen Pál készítik fel, azaz afféle catch driverként járja a hippodromokat.

Örülünk, hogy relatíve gyakran jár hozzánk versenyezni, remélem sok klassz hajtását tekinthetjük még meg a Kincsem Parkban!

Fotó: facebook, Slash Rudolf