Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Juhász Balázs duplázott

A szombati ügetőnapi események élére kívánkozik, hogy Juhász Balázs úgy hajtóként, mint idomárként duplázni tudott, ráadásul két fontos versenyben. Az pedig más tekintetben jó hír, hogy a jelentős mennyiségű csapadék ellenére remek talajon futhattak a lovak.

Az első futamban, a Nyeretlenek Versenyében (1900m.) Kall Me Queen végig a frontban versenyezve tréningtársát, Excellence-t (Gosztonyi Judit) megelőzve győzött, míg 3. a hatévesként debütáló (!!!) Blanka BBM (Varga S.) lett. A nyerő nem volt meglepetés, a dobogósok annál inkább, így a sorrendi hármasbefutótalálat 1522-szeres pénzt fizetett egy szerencsés játékosnak!

Kall Me Queen (Kolozsi László) könnyen verte istállótársát, Excellence-t

A Nyeretlen Kétévesek Versenyében (1800 m.) több ugró lovat is láthattunk, azonban a befutásisorrend totál papírt hozott, még úgyis, hogy a 3.-ként célbaért Freya T Bokót (J. Sagaj) diszkvalifikálták. A sorrend így Fendi (Juhász B.) – Fatigué je t’aime (Varga S.) – Fliegauf (Fazekas I.) lett. A nyerő 20 métert vert a 2.-ra, az meg 25 métert a bronzosra. A győztes idő viszont jó, 20,1.

Cherie Bella M (B. Sersen) a Sámson Díjban (1900 m.) vesztette el idei nyeretlenségét, egészen jó mezőnyt utasítva maga mögé. Hatalmas csatában gyűrte le Enrico Flinget (Fazekas I.), míg mögöttük a korábban megszaladva vezető Diana Krall AT (B. Skenderovic) végzett. Hozzátartozik a krónikához, hogy a 4. Dignitá (G. Zolnaji) rettenetesen peches versenyt futott, mivel akár nyerhette is volna a futamot, de zsákutcából zsákutcába vergődött a finisben, egészen egyszerűen nem volt útja.

A 4. futam a Szeréna Hendikep (1900 m.) volt, amiben érvényesült a papír, hiszen Charlie’s World (Lakatos Cs.) simán hazaért, hiába jött fel rá Boszi (Kolozsi L.) nyakhosszra, érezhetően volt még a lóban – ha kellett volna. A dobogó 3. fokára Ciklon Fox (Nagy F. II.) ért oda.

Domperidon (Márton L.) úgy is meg tudta nyerni a Sugár Díjat (1800 m.), hogy a startnál hibázott, igaz, az ebből eredő hátrányát pikk-pakk ledolgozta, és az utolsó kanyarban élre állva húzta be a futamot. Elegáns Hölgy (Tänczer T.) nagyon messziről futott fel a 2. helyre, míg titkos tippünk, Csodabogyó (Varga S.) bronzosként végzett.  Edoardo Ama (Gosztonyi Judit) már a startnál jelentős hátrányt hozott össze. A győztes ló idei első futására tudott elől végezni, azaz sokadjára bizonyítja be Márton Lajos, hogy ügetői rögtön jó formával jönnek ki. Eden CD (Kolozsi L.) és Easy Bet (Fejszés Kitti) ugrottak.

A HPH Hendikep (1800 m.) Acélos Fiú sikerét hozta el, azaz hajtója, Juhász Balázs vele napi 2. sikerét könyvelhette el. A ló 16,9-et repesztett, és ezzel immár idei 4. győzelemnél tart. Villám Ville (G. Zolnaji) ezüstjét messziről zárkózva kicsit veszélyeztette Carlos Fox (Nagy F. II.), ám csak rövid nyakra tudta végül megközelíteni. Gigant Wings (Vezér Emese) jól futott, Valentino (Lakatos Cs) és különösen a megszaladó Villeneuve (Vicen P.) elől voltak, de aztán el is fáradtak. Saya Best CD (Kolozsi L.) orrvérzést kapott, és hibázott.

Acélos fiúval napi 2. versenyét nyerte Juhász Balázs

A Sandra Hendikepben (1800 m.) Vityát (Lakatos Á.)  játszották favoritnak, de alig egy nyakhossznyival ért haza a parádés finist levágó Always Winnerrel (Dénes Á.) szemben. Utóbbit Coubnt Basie AT (Tänczer T.) követte, de akire legközelebb majd nagyon figyelni kell, az a 4. helyen végző Dulcinea del Toboso (Fejszés Kitti).

A zárófutamban, a Super Admirális Hendikepben (alaptáv 1960 m.) a 20 méter hátrányból startoló, mégis jó esélyű Zizitop (G. Zolnaji) ért haza az élről induló és kisebb hibával kezdő Zsofesszel (Lakatos Cs.), illetve Sziklaszirttel (Nagy F. II.) szemben. A legnagyobb sansz, Velocity (Kolozsi L.) is élről ment, azonban durva hibájának köszönhetően a start után azonnal kiesett a versenyből.