Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lakatos Árpád, túl a 100.-on

Igazi ünnepnap volt Lakatos Árpádnak az idei augusztus 20.-a, és nemcsak Államalapításunk évfordulója miatt, hanem mert ezen a napon nyerte meg élete 100. versenyét Beyond the Limits-szel a Döme Lajos és László Emlékversenyben. Százados lett tehát ez a rendkívül szimpatikus, szerény idomárhajtó. Megkérdeztük, hogy hogyan élte meg mindezt, illetve milyen a jelenlegi lóanyaga?

  • Természetesen nagyon örülök ennek a sikernek, hiszen rendkívül sokat ad nekem ez a sport, azaz az ügető! – árulta el nekünk Lakatos Árpád, majd kifejtette: – A szórakozás mellett egyaránt tanít türelemre, alázatra és kitartása. A 99. után a 7. nekifutásra sikerült a 100. győzelmet elérnem, és nem éreztem ezt az időt hosszúnak. Ami fontos számomra: elsősorban Jézusnak köszönöm az elért eredményeimet, no és persze a remek idomároknak, akik készítették korábban, illetve készítik napjainkban a lovaimat. Jónás Lajos, Horváth Zoltán, Kolozsi László, Varga Sándor, Szászi József és Budai Attila azok a trénerek, akik a segítségemre voltak eme eredmény elérésében. Feltétlenül szeretném még megemlíteni a családomat és a barátaimat a támogatóim között, hiszen elképesztően sok támogatást és bátorítást kaptam és kapok tőlük folyamatosan.

Jelenleg 5 futó lovam van: Vitya, Winoc SB, Zlatan LIW, Beyond the Limits és Elizeus LIW. Van rajtuk kívül még egy vemhesen anyakancám és egy yearlingem. Mindegyik lovamat kedvelem, saját kategóriájukban jó lovak mindannyian. Igyekszem jól menedzselni őket.

Úgy fogom fel, hogy minden hajtás egy feladat. Szórakozás ugyan, ám mindig törekszem arra, hogy minél magasabb szinten űzzem ezt a sportot. Ez a célom, ezért gyakorlok nap mint nap!