Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Őszi Kanca Díj-napi (2023.09.30.) kérdések

Az Őszi Kanca díj egykori nyerői lettek a futamok névadói ezen a szombaton. 8 futam, és szinte mindegyik három- vagy több esélyes. Reméljük az időjárás továbbra is későnyári lesz, így jó hangulatú versenynap elébe nézünk. Szokásunkhoz híven most is Suták Csenge versenylovasnő adja a tippjeinket.

Az első futam (Dorottya Díj, 1900 m.) Dreamer (Hajnal T.) és Västerbo No Edge (Lakatos Cs.) csatáját hozhatja.  Demi Moore (Kolozsi S.) megkeserítheti az életüket. Ha kell egy nagy meglepetés, akkor én Eccelenzára szavazok, hajtója, Fazekas Imre miatt. Helyre.

A Molly Ask Díjban (fordulóstart, alaptáv 1960 m.) lehet, hogy visszatér a győzelmek útjára a veretlenségét 6. futására elvesztő Daytona Spav (V. Mazsity), korrigálva legutóbbi hibáját. Elegáns Hölgy (Tänczer T.) bevezethet. Kokomo Harley (M. Kovacsevics) nálam a meglepcsi. Etalon M (Csordás E.) idomárja kezében fut ismét, vele jó lehet.

Néztem, hogy Velocity (Jelinek Zs.) nincs a tippek között sem a Turfnál a Juss Hendikepben (1800 m.), nálam viszont első esély. Mögé Zsofeszt (Lakatos Cs.), Ékszer K-t (Gyolai Nikolett) és Csipkedd Magad!-ot (Tänczer T.) várom. Ahogy nézem, az utóbbi kettő sincs az ajánlatok között. Majd meglátjuk…

A 11 lovas 4. futamban, a Flinga Hendikepben (1800 m.) nem tudok dönteni, 6 tippem is van. Sorrendben: Farinelli (ifj. Veres L.) – Ciklon Fox (Nagy F. II.) – Bronz Boy (Varga S.) – Firefly Shadow (Lakatos Cs.) – Chesterfield (Kolozsi L.) – Baraka SS (Turbucz S.). Tessék, lehet választani, komolyan mondom, hogy nem tudtam dönteni 😊

A Nikita Díjban (1900 m.) nálam a remek startszámról, azaz az 1-esről induló Street Genius (Fazekas I.) magas papíresély. Acélos fiú a nagyon ügyes Fazekas Andreával megszorongathatja. Szerintem Farya BD (G. Zolnaji) és Charming Boy (Hajnal T.) küzdhetnek majd a 3. helyért.

Az Őszi Kanca Díjban (Forduló, alaptáv 1960) egy hároméves van, ő kap előnyt, 60 métert az idősebbektől. Lehet, hogy egy helyezésre elegendő lesz ez Emeli Sandé A.T.-nek (B. Skenderovics), de klasszisokkal száll szembe. Faith Trot (Fazekas I.) első esély nálam is, és Zitti Tutti (V. Mazsity) is erős lehet. Ha Zante Font (Horváth Gy.) új hajtójával jól megy, megkeserítheti az életüket.

Nagy mezőny, 12 induló a Kincsem Park Kupa 5. futamában (1900 m.). Takács Eszter Cseperkében mindig bízom, most is, bár Ann Bella M-mel talán most nem lesz igazán esélyénél. Szerintem Trencsén (Gyolai Nikolett) és Titus Livius (Hegedűs T.) küzdelme várható a nyerésért. Vakarcs RG-től (Rapcsó B.) és Zénó Bokótól (Mészáros P.) is jó futást várok, de Danubia Lux-ban (Losonc K.) és a Turf első tippben, Guiness des Fanes-ban (ifj. Turbucz S.) is benne rejlik akár még a győzelem lehetősége is.

Utolsó futam a Naná Díj (1800 m.), ahol szerintem Bobby Fischer (Juhász B.) újra bebizonyíthatja, hogy milyen gyors és robbanékony. úgy látom, Bonaparte Boss (V. Mazsity) és Cardenas Baba (G. Zolnaji) lesznek a legfőbb riválisai. Az öreg Reckless (B. Skenderovics) nagy formával mutatkozott be a Kincsem Parkban, ha megismétli, nyerhet akár ő is.