Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Paulovitz-napi (2024.03.02.) ügető kérdések

Apára és fiára, azaz Paulovitz Jánosra, és Paulovitz II. Jánosra emlékezünk versenyekkel ezen a szombaton. 8 futam, és reméljük, folytatódóan tavaszias idő várja majd a publikumot. Nézzük az elemzéseket!

A Nyeretlenek Versenye (1800 m.) nyitja a napot, 10 indulóval. Kérdés: Angyal Andor idomítottjai hozzák-e a papírbefutót? Mert El Nino N (Angyal A.) és Endless Love (Jozé Sagaj) kimagasló esélyűeknek tűnnek, ebben a sorrendben. Talán Fast Track (Vezér Emese) ijesztheti meg őket…

A Tizedes Hendikeppel (1800 m.) folytatódik a nap. Chip Chip Chip (Bordács L.) ellen egyedül az szól, hogy hiába jó képességű, hiába volt például Derby 2. is, nyerni még soha életében nem tudott. Ergo itt is csak placc lesz? Megverheti őt Breeze Up (Kolozsi L.)? A 3 primuszos ló közül Valentino (Erdei P.) megy majd a legjobban? Ambrosia Gielle (Varga S.) dobogóra ér?

A 3. futam a Duchesse Daniela Hendikep (alaptáv: 1960 m.). Élről megszalad Andy Baby (Kolozsi L.)?  Vagy 20-ról elkapja Ann Bella M (Márton L.)? Esetleg szintén onnan Pálinka (Nagy F. II.) jön?

A Paulovitzok Emlékversenyében (1800 m.) Domperidon (Márton L.) lesz a favorit, ez tutinak tűnik, na de ki lehet még ott? Jómagam Easy Betet (Tanczer T.), Édes K-t (Kolozsi L.) és Etalon N-t (Vezér Emese) jelölöm…

Az 1800 méteres Póz Hendikepben a „téli istálló”-ra ilyenkor mindig lehet számítani, azaz Weber Zsolt lova, Antonia Schwim nyerhet is. 1-esről Dream of Mind (Fazekas I.), 6-osról Ékszer K (Kolozsi L.) is futhatnak egy nagyot? Ducks (Balogh Bernadett) az idomárasszonnyal javulhat?

Az Ipse Díjban (1900 m.) Dancing Lady (Dukai T.) és Eurydice (Juhász B.) küzdelmét vizionálom, utóbbi mögé ráadásul visszakerül idomárja…

A 7. futamban, a Lápvirág Hendikepben csak 6 induló. Itt is két ló tűnik meggyőzőnek, Chesterfield (Kolozsi J.) és Bronz Boy (Varga S.). Esetleg Always Winner (Dénes Ákos) meglepi a fogadókat?

Egy fordulóstartos versennyel fejeződik be a nap, a Sámson Díjjal (alaptáv: 1960 m.). Dolomit Boy (Fazekas I.) kiváló versenyt produkált utoljára autóstarttal, ha ismétel, nehéz lesz megverni? A három szlovén vendég közül a két 20 méteres hátrányból startoló Fun de Ballande (id. M. Slavic), vagy még inkább a nálunk is jólismert Krack du Clocher (Joze Sagaj) lehet rá a legveszélyesebb?