Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pekker György a nyár első felének ügetőse

Mivel az Ügetőderby napját követően csak július 22-én folytatódik a versenyszezon, így nem hónapokra bontottuk rovatunkat, hanem a nyarat osztottuk két részre. Az évszak első felének legjobb eredményeket elérő egyénisége az ügetőn egyértelműen Pekker György, aki bár (amatőr)hajtóként csupán két 2. helyezéssel büszkélkedhet ebben az időszakban, az általa tulajdonolt és tenyésztett lovak viszont arattak!

Az Ügetőderby díjátadása

Csordás Emil idomításából és hajtásával Devoted nagy stílusban nyerte meg a 109. Magyar Ügetőderbyt, míg ugyanezen a napon a Pannónia Díjban a németországi tréningben, Robert Gramüllernél álló lova, Bugatti SS Christoph Schwarz által támogatva győzött a nagyversenyben. Mi több, ez utóbbi ügetője egy héttel később a Badener Meilében 12,7-es új magyar rekorddal a 2. helyen végzett! S hogy a Derby-nap tökéletesre sikeredjen, arról 3 évese, El Diablo gondoskodott idomárhajtójával, Juhász Balázzsal a Bisbac Dániel Emlékversenyben. Mesterhármas! És vegyük hozzá, hogy nem pusztán tulajdonosa ennek a 3 lónak, hanem – ami talán még megsüvegelendőbb -, tenyésztője is. Páratlan bravúr!

Pekker György

Az már tényleg csak hab a tortán, hogy ownerként a rádiházi tenyésztésű Adamo Flinggel (Csordás Emil) is egy első és egy 2. helyezést tudott begyűjteni június-júliusban.

Kiváló a munkakapcsolata Csordás Emillel, Juhász Balázzsal és Robert Gramüllerrel, azaz lovai idomárjaival, ami kiváló alapot biztosít a sikerekhez. Pekker György eredményei egyértelműen önmagukért beszélnek, így kijelenthető, hogy a hazai ügetőversenyzésnek, illetve tenyésztésnek minél több, hozzá hasonló emberre van szüksége az előrelépéshez!

(fotó: Maróti Edit, letrot.com)