Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pulay-napi (2023.04.15.) ügető kérdések

Bugatti SS Thorsten Tietz-cel

Ez a szombat igen jó futamokat hozott össze a lóversenyrajongók számára, különös tekintettel a nagyversenyre, azaz a Pulay Kornél Emlékversenyre.10 ló, akik közül egyikre sem mondhatjuk azt, hogy bődületes meglepetés lenne, ha dobogóra állna valamelyikük.

  • Nyerhet a favorit, az idén még veretlen Unno del Duomo? Bugatti SS külföldi tréningből, mégis első idei futására – 10 hónapos kihagyás után! – szokás szerint verheti Kincsem parki ellenfeleit? Vagy Bonaparte Boss-nak hoz sikert idei debütje? Esetleg meglepetésre Zente lesz ott a végküzdelemben? Netán rossz bemutatkozását javítja Bobby Fischer és odaér a végküzdelembe? Megannyi kérdés, és Zlatan LIW-vel, Zante Fonttal szemben még csak nem is vetettünk fel semmit. A verseny rekordja 14,1, tavalyról. Lesz-e jobb idő?
  • A Night Lady Díjban (8. futam) klasszisközeli ügetők adnak egymásnak randevút. Bolide Laksmy 8 hónapos pihenő után jön és lát. De vajon győz is? Prema MSebben megakadályozhatja 1-es starthelyéről, Bűbájos meg sokkal jobb annál, mint amit első 2023-as versenyében mutatott. De hogy legyen egy meglepetés közeli ötlet: Diamond Ville! Placcra miért is nem lenne jó?
  • Két nemzetközi amatőrverseny (2. és 7. futam) is az étlapon. Az első összecsapásuk papírforma alapján fergeteges magyar sikert hozhat, na de a második már egyértelműen kiegyenlítettebb ilyen szempontból. Hogy vadak legyünk s merészek (na jó, ehhez azért egyik sem kell 😊 ), betippeljünk egy Fazekas Andi duplázást?
  • Enrico Fling duplája triplára vált-e? (1. futam)
  • In Love Danover a kiváló Thortsen Tietz-cel mekkorát javul? De figyelem, a táv itt 2400 méter!!! (3. futam)
  • Street Genius mögött először ül Fazekas mester, ami akár azt is jelentheti, hogy ne keressünk más nyerőtaz Ukiya Hendikepben? (6. futam). Pedig ott vanGrand Illusion, Szilvás és Andy Baby…
Unno del Duomo és Goran Zolnaji