Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sennyey-napi (2024.02.10.) ügető kérdések

Bár csak az esztendő 3. ügetőnapjánál járunk, máris jön egy kiemelt verseny, az egykori remek hajtóra, ügetőtenyésztőre emlékezve, azaz futják a Sennyey Géza Emlékversenyt. Nézzük mit is kínál ez a szombati versenynap, illetőleg mik is a kérdéseink?

A főfutamban, a Sennyey Emlékversenyben (7. futam, 1800 m.) 6 ló csap össze. Ki kavarhat be vajon Bonaparte Boss (V. Mazsity) és Catania R. (id. M. Slavic) csatájába? Vagy inkább: ki lesz a 3.? Nelstrong (G. Zolnaji) vagy Dolomit Boy (Fazekas I.)?

A Nyeretlenek Versenyében (1. futam., 1800 m.) a 12 ló közül Eperke (Nagyváry Andrea) tűnik első sansznak. Vagy jön profival Blanka BBM (Varga S.)?

A 2. futamban, az Aileron Díjban (1900 m.) Treue (Búrány A.) lesz a kedvenc. Még sosem indult viszont a 2. sorból… ugye azért ez nem lesz gond? Everton (Hajnal T.) egyre jobb. Edoardo Ama (M. Kovacevic) győzelem után fut, de minden második startjára történik vele valami. Most nem fog?

A Wind Scot Díjban (3. fut., 1800 m.) ismét összecsap a múltkor nyerő Etalon N (Csordás E.) és az akkori 3. Lolly Pop (Balogh Bernadett). Fordulhat a kocka? Drina Tim (Búrány A.) placcra jó?

A Globus Díj (1900  m.) a 4. futam, amelyben In Love Danover (Pekker Gy.) szerintem tulajdonosával is győzhet. Malvazija B Tomazic (Lakatos Cs.) mögött most új hajtó ül, így jöhet előre? Premal MS-nek (id. M. Slavic) van klasszisa, csakúgy, mint Como Tiagónak (Fazekas I.). Charming Boy (Hajnal T.) korrigálni fog egy placcal?

Jó és nagy mezőny a Segédhajtó Kupa idei első futamában (1900 m.). Csillagfény R. (Hegedűs T.) remek esély, de a 2. sorból kell indulnia, Vinifera M (Gras Mónika) ellenben a 6-os starthelyről. Ennyi dönthet is? Credit Card (ifj. Vers L.) szerintem nagyon jó esély mostani hajtójával. Elegáns Hölgyben (Fejszés Kitti) benne rejlik a meglepetés?

A 7. futam az In Time November Díj (1800 m.) favoritja nálam Ann Bella M (Bordács L.). Igaz, de papíron Lingot AT (M. Kovacevic) az első esély. Davide Fling (Csordás E.) nagyot mehet új és formában lévő idomárjával? Csodabogyó Varga Sándorral javít?

Az utolsó futam ezen a napon az Erika Hendikep (alap: 1960 m.) lesz. 3 esélyes élről fordul – Balerina R (Balogh Bernadett), Bűbájos (Nagy F. II.), Casino Royale (Angyal A.) – egy pedig 20-ról – Celerina Boss (Tanczer T.). Igaz, a mellőle startoló Szilvást is tilos leírni (Komáromi Krisztina)! Ugye?