Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Street Genius ismét nagyot ment

A 8 szombati versenyből a főfutam, azaz a Talent Scout Díj kívánkozik az élre, hiszen ebben Street Genius ismét bizonyította klasszisát. Hajtója, az örökifjú Fazekas Imre rajta kívül nyert beugróként Big Ben Pax kocsijában is, míg Búrány Adrián szintén duplázott idomárként és hajtóként egyaránt.

Street Genius (Fazekas I.) úgy nyert a Talent Scout Díjban (alap: 1960 m.), hogy csak szépen felment az addig vezető Bobby Fischer (Juhász B.) mellé szinte unottan és komótosan, aztán rávert 6 és fél hosszt a szintén a végén érkező Premal MS-re (id. M. Slavic). A 3. helyre az elnyűhetetlen Anybody (Csordás E.) érkezett meg. A nyerő idő 15,6, ami igen jó fordulóra. Bobby Fischer a végére nagyon elfáradt.

Street Genius (Fazekas Imre) fordulóstartra, 1-es starthelyről is megállíthatatlan volt

Pimri napi 2. sikerét Big Ben Pax-szal húzta be a Let Him Roll Hendikepben (alap 1960 m.). Eredetileg nem neki kellett volna támogatnia a lovat, hanem Kolozsi Sándornak, a tréner azonban megbetegedett (jobbulást neki!). Fazekas élt a lehetőséggel és jól dobta versenybe a hétévest, így elsők lettek. Mögé a végén érkező Cunami (Nagy F. II.) és Firefly Shadow (Vicen P.) értek oda.  Gigant Wing (Vezér Emese) rosszul indult, ez nem az ő verseny volt…

Búrány Adrián egy 3. hellyel „melegített” a Seismic Díjban (1900 m.), ahol hatalmas csatában, Gosztonyi Judit remek hajtásával Excellence lebirkózta Fliegaufot (Fazekas I.). Menő csata volt, jár a taps az amatőrhajtónőnek! Eminem jól vezetett, de valószínűleg elfáradt és ugrott a finisre fordulva.

Aztán már győzött félórával később Búrány Adrián (érdekes cikk olvasható róla a Hippodrom és Lovarda Magazin még mindig kapható 2. számában!): Freya T Bokóval az egész mezőnynek 20 méter előnyt adtak a The Skipper Díjban (alap: 1960 m.), de hamar csatlakozva a pelotonhoz, magabiztos sikert aratott párosuk. Emeli Sandé AT (Horváth Z.) esetében magazinunk jól tippelt, de szint csak mi, hiszen 2. helye meglepte a fogadókat, míg a 3. Etalon N (Csordás E.) lett. Emerald galoppozott.

Az ifjú idomárhajtó a Nyeretlenek Versenye – Uli Díjat (1800 m.) is szépen behappolta. Frankó pedig vigasztalódott, hiszen már a múltkor is győzött, csak éppen nem a számára kijelölt starthelyről indult akkor, így természetesen kidobták. Most eltalálta a starthelyét, és 19,9-ben hazaért. A 2. helyet megszerző Fany (Juhász B.) is megmutatta, hogy legközelebb akár győzhet is, hiszen meggyőző volt nagyon. Fantom KE (Kerekes E.) lett a bronzos.  Faria Noble BD (Lakatos CXs.) és Felix Charme (Vezér Emese) galoppoztak.

A nap hosszútávú versenye a Boccaccio Hendikep (2500 m.) volt, amelyben 25. magyarországi futására végre elvesztette nyeretlenségét az amúgy rendszerint jól versenyző Guiness des Fanes (Kolozsi L.). Csata a mögötte levő helyezésért volt, amit a csupaszív Zlatan LIW (Lakatos Á.) happolt be Casino Royale-t (Angyal A.) verve az utolsó lépésekben. 

A jó Guiness des Fanes (Kolozsi László) végre a Kincsem Parkban is nyerni tudott

Az Amatőr Kupa sorozat 3. állomásán (1900 m.) most Mészáros Patrik diadalmaskodott, lendületesen és jól hajtva Zénó Bokót. Ultimate Force (Takács Estre Cseperke) a végén nagyon jött, de úgy érzem, ez alkalommal nem tudott mit kezdeni azzal, hogy a 2. sorból kellett elrajtolnia, szorosabb lett volna a csata, ha nem 10-es startszámról megy. Zoom Photo (Pekker Gy.) kellemes meglepetés a bronzával. Cukrom ugrott.

A nap nyitó futama az Ozark Hanover Hendikep (1800 m.) volt, ahol a jó formában lévő Ketchup, alias Weber Zsolt tudott első lenni azzal a Farinellivel, aki csak nemrégiben került a tréningjébe. Danny DeVito (Gyolai Z.) várakozáson felüli futása a 2. helyezésre volt most jó, míg mögé Baraka SS (Budai A.) futott oda. Aztán utóbbi két fogat sorrendje óvás miatt megcserélődött, hiszen Danny DeVitót keresztezés és akadályozás miatt hátrahelyezték. Eperke (Nagyváry Andrea) és Bronz Boy (Varga S.) ugrottak.