Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szombati (2023.05.13.) ügető kérdések

A múlt heti „nagy buli” után egy lényegesen csendesebb versenynappal folytatódik a az ügető, de azért 9 futam helyet kapott, melyek között vannak igazán érdekesek is.

Alapvető kérdés, hogy Fazekas Imre tovább tudja-e majd folytatni fantasztikus nyerőszériáját? A népszerű „Pimri” az utóbbi 5 versenynapon 9 győzelmet tudott elérni, ami jelzi, hogy kiváló formának örvend. Most, ha szigorúan a papírformát vesszük, 2 vagy akár 3 siker is összejöhet neki. (Berill Lady, Dream of Mine és Éjjeli Hölgy). Elképzelhető? Miért is ne?

Az első futam a First King Díj 1 része. Tuti vajon, hogy a 4 már viszonylag rutinosabb ló közül kerül ki a nyerő? Vagy jön egy újonc (mondjuk Eposz) és nyer?

A második futamban lehetséges lenne, hogy a Fazekas család 4 tagja érkezzen be az első 4 helyen? Vagy egy apa (Fazekas Imre) – gyermek (Fazekas Andrea) – mama (Nagyváry Andrea) – vej (Horváth György) sorrend csak álomban és a családi fotókönyvben létezhet?

4 és fél éve nem láttuk sulkyban Búrány Adriánt, aki most rögtön egy nagy sansz mögött ül a 3. futamban. Jön, lát, győz Drina TIM-mel? Vagy jön meglepetésre it is Fazekas Eccelenzával?

A Lali Király hendikepben 7 ló, akár mind a 7-en nyerhetnek reálisan tekintve. Hogy a Turf tippjét kontrázzam, mondok egy Carlos Fox – Benji – Szilvást. Finoman szólva sem papír, de hülyeség lenne ezt így megfogadni? Mert egy jelölt ló sincs közöttük!

És ha így lenne, rögvest rá félórával újra Nagy Feri örülne? Hiszen Euzébió a Fergére lett felhúzva, ha tovább javul, nyerhet is.

És – játszunk el a gondolattal! – rá újra egy fertályórával Chicagót hajtja, aki már a Turfnál is első tipp. Mi lesz itt? Nagy Ferenc II. varázs? Mesterhármas? Még akár az is lehet.

Aztán jön a Francis Diamond Díj, ahol Varga Sándor Diófás triplájára mehet. Megszakad vajon a sorozata? Nincs könnyű helyzetben, mert Dee Dee AT, Éjjeli Hölgy vagy a féléves kihagyás után induló El Valle Sagrado (figyelem, új kézben, Josip Gabriccsal fut!) is ott lehetnek a végén!

A Kincsem Park Kupa 3. állomásán (segéd- és amatőrhajtók sorozata) a nehéz hajtású Mangoraja (Horváth Lilla) lesz majd a favorit? Hajtónőjével a próbafutamban jó volt, de a verseny más. Zoom Photo Pekkerrel nyerő sansz is lehet?

A zárófutamban csak 6 ló. De jók! Itt Celerina Boss új tréningből, új tulajdonból, új hajtóval tudja azt, amit 3 hete Mazsiccsal? Ha igen, akkor nyerhet.

Sok kérdés, válaszok szombat estére kipipálva!