Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Szombati (2023.05.13.) ügető kérdések

A múlt heti „nagy buli” után egy lényegesen csendesebb versenynappal folytatódik a az ügető, de azért 9 futam helyet kapott, melyek között vannak igazán érdekesek is.

Alapvető kérdés, hogy Fazekas Imre tovább tudja-e majd folytatni fantasztikus nyerőszériáját? A népszerű „Pimri” az utóbbi 5 versenynapon 9 győzelmet tudott elérni, ami jelzi, hogy kiváló formának örvend. Most, ha szigorúan a papírformát vesszük, 2 vagy akár 3 siker is összejöhet neki. (Berill Lady, Dream of Mine és Éjjeli Hölgy). Elképzelhető? Miért is ne?

Az első futam a First King Díj 1 része. Tuti vajon, hogy a 4 már viszonylag rutinosabb ló közül kerül ki a nyerő? Vagy jön egy újonc (mondjuk Eposz) és nyer?

A második futamban lehetséges lenne, hogy a Fazekas család 4 tagja érkezzen be az első 4 helyen? Vagy egy apa (Fazekas Imre) – gyermek (Fazekas Andrea) – mama (Nagyváry Andrea) – vej (Horváth György) sorrend csak álomban és a családi fotókönyvben létezhet?

4 és fél éve nem láttuk sulkyban Búrány Adriánt, aki most rögtön egy nagy sansz mögött ül a 3. futamban. Jön, lát, győz Drina TIM-mel? Vagy jön meglepetésre it is Fazekas Eccelenzával?

A Lali Király hendikepben 7 ló, akár mind a 7-en nyerhetnek reálisan tekintve. Hogy a Turf tippjét kontrázzam, mondok egy Carlos Fox – Benji – Szilvást. Finoman szólva sem papír, de hülyeség lenne ezt így megfogadni? Mert egy jelölt ló sincs közöttük!

És ha így lenne, rögvest rá félórával újra Nagy Feri örülne? Hiszen Euzébió a Fergére lett felhúzva, ha tovább javul, nyerhet is.

És – játszunk el a gondolattal! – rá újra egy fertályórával Chicagót hajtja, aki már a Turfnál is első tipp. Mi lesz itt? Nagy Ferenc II. varázs? Mesterhármas? Még akár az is lehet.

Aztán jön a Francis Diamond Díj, ahol Varga Sándor Diófás triplájára mehet. Megszakad vajon a sorozata? Nincs könnyű helyzetben, mert Dee Dee AT, Éjjeli Hölgy vagy a féléves kihagyás után induló El Valle Sagrado (figyelem, új kézben, Josip Gabriccsal fut!) is ott lehetnek a végén!

A Kincsem Park Kupa 3. állomásán (segéd- és amatőrhajtók sorozata) a nehéz hajtású Mangoraja (Horváth Lilla) lesz majd a favorit? Hajtónőjével a próbafutamban jó volt, de a verseny más. Zoom Photo Pekkerrel nyerő sansz is lehet?

A zárófutamban csak 6 ló. De jók! Itt Celerina Boss új tréningből, új tulajdonból, új hajtóval tudja azt, amit 3 hete Mazsiccsal? Ha igen, akkor nyerhet.

Sok kérdés, válaszok szombat estére kipipálva!