Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szombati (2023.06.24.) ügető kérdések

Összesen 7 futammal várja a Kincsem Park az ügető kedvelőit ezen a szombaton. Hogy nincs totál nagyüzem, annak oka, hogy épp egy hétre rá már a Kékszalagért, azaz a 109. Magyar Ügetőderbyért indulnak csatába a fogatosok.

A versenynap a térelőnyös-térhátrányos Tiroli Hölgy Díjjal kezd, ráadásul hajtóik miatt több ló is 20 méter engedménnyel startolhat. A végelszámolásnál pedig majd épp ez számíthat? Elinor Lady (Dukai T.) és Ernesto (Erdei P.) így el is lophatják a versenyt? Vagy Enrico Fling (Búrány A.)? Utóbbinál azért ne feledjük, hogy 3 hete Fazekas mester kezében ugrott…

A Nyeretlenek Versenyében (2. futam, 1800m) a legutóbb nagyszerűen futó Csodabogyó (Varga S.) szabadul meg a nyeretlenség terhétől? Vagy az Eurüdiké angol változatú nevével futó Eurydice (Márton L.) második futására megveri a favoritot? (Csak a pontosság kedvéért: ne minket szpíkereket szidjanak, Eurydice kiejtése fonetikusan leírva juridájsz, és nem mondhatjuk Eurüdikének. Sorry! Vagyis bocsánat! Önöktől is és Orpheusz szerelmétől is 🙂 ). Deadpool (Kerekes E.) helyre odaérhet, ugye? Miért is ne? Csak ne ugorjon…

Egy 4 éves és öt 5 éves alkotja a Jódlis Díj (3.f., 1800 m.) mezőnyét. A Turf Creatine-t (Hajnal T.) Carlos Foxot (Nagy F.II.) és Csábító R.-t (Z. Ozvar) véleményezi. Ha mi sansznak adjuk még a nyerés után futó Compact Boyt (Balogh R.), illetve a legutóbb momentummal versenyző Diana Krall AT-t (Szokola L.), nem köveznek azért meg, ugye?

Ugrólovak versenye a Kaméliás Hölgy Hendikep (4. f., 1800 m.), átvitt értelemben legalábbis. Ergo amelyik nem hibázik, máris jó sansza lehet egy pénzes helyezésre. Zselnice (ifj. Veres L.) megbízható, vajon tud nyerni több mint 27 hónap után? Akkor a Tavaszi Hendikepet húzta be. Vagy a december eleje óta nem látott Beyond The Limits (Lakatos Á.) megtanult újra szabályosan ügetni azóta? Netán Dulcinea del Toboso (Tanczer T.) és Blazing Speed (Fejszés Kitti)? Ha igen, bármelyikük győzhet.

Vután Györgyre emlékeznek az amatőrök (5.f., 1900 m.). A két rutinos egykori sampion, Tanczer Tamás (Csípkedd Magad!) és Gyolai Zoltán (Universal Boy) küzdelmét joggal vizionáljuk az első helyért? Na de a placc? Zoom Photo a szintén rutinos Pekker Györggyel? Mindenesetre a kezdő(bb), és ritkábban szereplő sporttársaik most megmutathatják, bár lovaik miatt helyzetük nem tűnik könnyűnek…

A nap legnépesebb mezőnyét a Lejtők Hölgye Hendikep hozza el (6.f., 1800 m.) 11 indulójával. Ambrosia Gielle (Varga S.) verhetetlen lesz? Une Dame (Márton L.) 3-szor volt 4., egyszer 2. Elég erős egy dobogóra? Vagy a Horváth Györggyel mindig jól futó Auróra talál be? Vanderle (Komáromi Krisztina)? Engem Lingot AT (Juhász B.) jó futása sem lepne meg, mert most ismét trénere hajtja. És Önöket?

Az Eliza Hendikep (7.f., 1900 m.) zárja a napot. Adja magát a szaklap 3 tippje? Balerina R. (Balogh Bernadett), Berill Lady (Balogh R.), Very Nice Photo (Vezér Emese)… ha meglepetés kell: Anna (Fejszés Kitti) odaérhet, nem?