Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szombati (2023.07.22.) ügető kérdések

Éppen csak kifújták magukat a versenyüzem dolgozói, de máris megyünk tovább az ügetőszezonban. Afféle melegítésként egy egyszerű versenynap elébe nézünk, igaz, ez az „egyszerűség” a fogadások tekintetében nem érvényes, vannak nehezen megtippelhető versenyek. Segítségünkre az egyre inkább ügetőszakértővé (is) váló Suták Csenge, a kiváló zsoké volt. Nézzük, milyennek vizionálja a szombati futamokat?

„9 futam van a programon, ami szerintem remek, ráadásul akadnak nagyobb mezőnyök is.

Az első futamban nemigen látok olyat, ami meglepetésre utalna. Azaz lehet, hogy Ezigen (Takács K.) és Eperke (Nagyváry Andrea) kiemelkednek majd a futamból. A 3. szerintem az egyik újonc lesz.

A 2. futamban több hajtó is engedménnyel megy, szerintem a Turf által nem jelölt Dreamliner LIW (Dukai T.)  vívhat majd küzdelmet a győzelemért Davide Flinggel (V. Mazsity) és Drina TIM-mel (Búrány A.)

A Grál-lovag Díjban In Love Danover (Juhász B.) és Carlos Fox (Nagy F. II.) a legjobb esélyek, My Dyla LV (Papp I.) esetében kérdés, hogy új hajtójával tudja-e majd azt, amit Kolozsival tudni szokott? Tour de Lux (Angyal A.) is bekeverhető szerintem.

9 induló a fordulóstartos Nobody Hendikepben. Itt a meglepetés lovam Briliáns BD (Kárai J.), mert abszolút friss forma, amúgy meg Baraka SS (Lakatos Á.) és Ciklon Fox (Nagy F. II.) a sansz.

Nagyon jó versenynek tűnik előzetesen az 5. futam, vagyis a Magna Charta Hendikep. Nekem azért (is) első tippem Ambrosia Giel (Varga S.), mert jó formában van, illetve nagyon régen futott ilyen jó starthelyről. Adamo Fling (Csordás E.) és Anna (Fejszés Kitti) lehetnek komoly ellenfelei. Itt nem érzek nagy meglepetés szagot.

A 6. futamban a Kincsem parki újonc, Sharif Wood (Csordás E.) friss Derby-nyerő hajtójával rögtön győzhet.

A Kincsem Park Kupa 4. futamában már csak azért is Ultimate Force a tippem, mert a galoppon is lovagló, és a Kupában is vezető Takács Eszter Cseperke hajtja. Igaz, sokat kihagyott a ló, így lehet, hogy Zagato (Erdei P.) és Universal Boy (Gyolai Nikolett) most megelőzik, illetve szerintem placcra jó lehet még Firefly Shadow (Rapcsó B.) is.

A 8. futamban a hűséges Zóna (Csordás E.) nyerhet. Itt maximálisan hiszek a Turf tippjeinek, tehát Big Ben Pax (Kolozsi S.), Acélos Fiú (Juhász B.) és Uptown Boy M. (Vicen P.) érhetnek még oda.

A zárófutamban Australian Gold (Pekker Gy) lesz valószínűleg a kedvenc, Chicago és Titus Livius (Gyolai Nikolett) mellett Bulgari SS (Gyolai Z.) is ellenfele lehet azonban!”

Köszönjük Csengének a tippeket, de két dolgot még hozzáfűznék: egyfelől azt, hogy a versenyek Csordás Emil egykori trenírozottjairól vannak elnevezve, tehát méltán várható istállójának, és személy szerint neki a jó szereplése (ráadásul 3 hete, ugye ő nyerte az Ügetőderbyt), másfelől pedig, hogy kíváncsian várom, a Laura istálló folytatja-e azzal a lendülettel, amellyel július 1-én jelentkezett?

Szombat estére kiderül!