Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szombati (2024.03.09.) ügető kérdések

Összesen 7 futam startol el a tervek szerint ezen a szombat délutánon a Kincsem Parkban, és akad közöttük jónéhány, amely alaposan megdolgoztatja majd a fogadók fantáziáját. Mi most Suták Csengét hívtuk segítségül, próbálja meg megfejteni, ki nyerhet, és ki lehet helyezett?

A Jávor Class Hendikep (1800 m.) indít, és legbelső starthelyéről Utódló (Tänczer T.) akár be is vezethet. Csikósnak (Márton L.) korrigálnia kell utolsó futását. Anikó (Wéber Zs.) dobogós lehet. Csillagfény R (Hegedűs T.) friss forma.

A Száguldj! Díjban (1900 m.) a két friss nyerő közül szerintem az egyik duplázni fog: vagy Fermina Daza (Angyal A.), vagy Emilio Family (Kerekes E.). Eperke (Nagyváry Andrea) is ott lehet a legjobb háromban, míg meglepetés lónak a régen látott Elizeus LIW-et (Lakatos Á.) jelölöm.

A 3. futam a Naomi Díj (1800 m.), és ahogy nézem az indulókat, szinte mindegyik esélyes. Daytona Spavvot Veljko Mazsity miatt tippelem az első helyre, de Drina Tim (Búrány A.), Diana Krall AT (Hegedűs T.) és akár a tehetséges Dynamo (Juhász B.) is odaérhetnek.

A Zséda Díjban (1800 m.) nagyon jónak ígérkező négyévesek. Treuétől (Búrány A.) várom a nyerést. Pihenője után nagyot ment Erzsébet Királynő (Kolozs S.), ha rátesz, akkor ő is nyerhet.

A nap legnagyobb díjazású versenyében a Vimpex Tabak Díjban (2400 m.) a hosszú táv kedvezhet Bombaynek (Nagy F. II.), de időteljesítmények alapján egyértelműen Charming Boy (Hajnal T.) és Anybody (Vezér Emese) emelkednek ki a csapatból. Ez Enjoyra (Fazeka I.) is igaz, de ő kihagyás után fut. Figyelem: Bobby Fischert (Juhász B.) senki ne írja le!

Az Unigena Sun Hendikepben (1900 m.), melyben amatőrök hajtanak, akár istállótársak is végezhetnek az első két helyen. Tulajdonosa hajtja Cukrom-ot (Gyolai Z.), és talán ezért jobb esély egy árnyalattal, mint Danny DeVito (Mészáros P.). Bezique Va Bene (Szilágyi B.) jó placc sansz.

Fordulóstartos futam, a Nelli Gull Hendikep (alap: 1960 m.) zárja a versenynapot. Ebben Bűbájosnak (Nagy F. II.) adom a legnagyobb esélyt, de Diófás (Kurucz A.) vagy Velence R. (Farkas Gy.) megnehezíthetik a dolgát. Ők mindannyian hátulról startolnak. Élről Lingot AT (Szokola L.) lehet a legjobb.