Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szombati (2024.03.30.) ügető kérdések

Remek mezőnyök gyűlnek össze ezen a hétvégén az ügetőn. 9 élvezetesnek tűnő futam, több sansz. Ezek között most Suták Csenge igyekszik megtalálni a tutikat, vasárnap pedig már lovagol is a galopp kapunyitón. Ám most lássuk az ügető tippjeit!

A Nyeretlenek Versenyével (1800 m.) indul a nap, ahol a két friss forma, El Nino N (Angyal A.) és Fast Track (Csordás E.) csatáját várom. Utóbbit ráadásul most idomárja hajtja. Elizabeth Boss Mazsity ló, és ezekre mindig oda kell figyelni!
A Kincsem Park Kupa II. futamában Zénó Bokót (Mészáros P.) ajánlom, aki túl van a felhozó versenyén. A legutóbbi nyerő, Cukrom (Gyolai Nikolett) talán a legnagyobb ellenfele. Zero di Jesolo (Borbély H.) istállója formában van, helyre odaérhet.
A 3. futamban, az Andy Yankee Díjban (1800 m.), ha csak az időket néznénk, akkor Csodabogyó (Kurucz A.) lenne az első sansz, de nálam inkább a sorozatnyerő Eunike T Boko (G. Zolnaji) a nyerő, vagy Treue (Bárány A.). Etalon N (Csordás E.) helyre elképzelhető.
A Nyeretlenek Versenyének II. részében idei 2. futására Elizeus LIW (Lakatos A.) mehet olyan jól, hogy elbúcsúzzon nyeretlen statuszától. Full Speed (Várhidi R.) ha ismétli nyerő idejét, küzdhet az elsőségért.
Az Anikó Star Hendikepben (1800 m.) Chesterfield (Kolozsi J.), Angelina Jolie (Fazekas Andrea) jók, de Urban Legend (Farkas Gy.) jó futására is számítok. Kérdés, Zadar M (Gyolai Z.) első idei futására mit tud?
Több friss formájú ló az Aszkéta Díjban (1800 m.)! Zaira LV (Kolozsi L.) legutóbb verte Enterprise-t (Weber Zs.). Fermina Daza (Angyal A.) is esélyes, meglepetés lovam Emilio Family (Kerekes E.).
A 11 indulós Ámokfutó Hendikepben (1900 m.) Bűbájos (Nagy F. II.) ezt a mezőnyt is tarthatja. Celerina Boss (Tänczer T.) idei utolsó 2 versenye jó volt. Acélos Fiú (Juhász B.) és Zlatan LIW (Lakatos Á.) idén először futnak, mégis jó futásukat várom.
Remek mezőny a hosszútávú (2400 m.) Apanázs Díjban. Nelstrong (G. Zolnaji) papíresély. A 3 prolongós ügető – Éjjeli Hölgy (Fazekas I. ), Eternity Bar (V. Mazsity), Street Genius (Papp I.) – mindegyike előre várható. Csábító R (Márton L.) ha korrigál…
Az utolsó futam az Addicted Hendikep (1900 m.). Cunami (Nagy F. II.) tartja jó formáját. Vicen Pál beoszthatja úgy Villeneuve-öt, hogy hazaérjenek. Édes K (Kolozsi L.) megmutathatja, érett-e már ehhez a mezőnyhöz? Diana Krall AT (M.Kovačević) ha nem ugrik, küzdelembe ér. Une Dame (Bordács L.) meglepetést okozhat.