Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Talent Scout-napi (2024.06.22.) ügetőtippek

Egykori kiváló fedezőmének adják a nap futamainak elnevezését ezen az ügetőszombaton. 8 futam, és ezek közül a csapat erősségét tekintve a Talent Scout Díj emelkedik ki, amelyet szöveges elemzéssel is beharangozunk, csakúgy, mint az idei Amatőrkupa-sorozat 3. állomását. Tippjeink sora a szokásos: favorit – placc esély és végül a Turf által nem ajánlott kontránk.

  1. futam: Ozark Hanover Hendikep (1800 m.)

Petra La Roque (12) – Baraka SS (9) – Demi Moore (2)

2. futam: Seismic Díj (1900 m.)

Fortuna Ville (3) – Elizabeth Boss (9) – Eminem (6)

3. futam: The Skipper Díj (alap: 1960 m.)

Etalon N (4) – Freya T. Boko (6) – Emeli Sandé AT (1)

4. futam: Nyeretlenek Versenye – Uli Díj (1800 m.)

Frankó (4) – Follow The Flow (11) – Felix Charme (6)

5. futam: Talent Scout Díj (alap: 1960 m.)

Veretes csapat, igaz, csupán 6-an indulnak. Street Genius (Fazekas I.) már sokszor bizonyította, hogy a legjobbak között a helye, bár starthelye nem kedvező, ennek ellenére papíron ő a legjobb sansz. Anybody (Csordás E.) nagyszerű formában van, nehéz nélküle elképzelni a dobogót. Premal MS (id. M. Slavic) klasszis, most, ha korrigálja a hibáit, még nyerhet is. Egyetlen ló megy 20 méter hátrányból, Palace Bo (Varga S.), azonban éppen ez a magányos start segítheti, küzdelembe várom. Bobby Fischer(Juhász B.) ezzel a starttípussal szerintem picit veszít eredendő esélyéből, de az első 3-ban azért így is ott lehet. Tréningtársa, Acélos Fiú (Fazekas Andrea) ebben a csapatban nem tűnik elég erősnek.

Street Genius (1) – Anybody (4) – Premal MS (2)

6. futam: Boccaccio Hendikep (2500 m.)

Casino Royale (10) – Guiness des Fanes (6) – Zlatan LIW (9)

7. futam: Amatőrkupa III. futama (1900 m.)

A championátusban vezető, de ebben a szériában egyelőre hátul szerénykedő Takács Eszter Cseperke Ultimate Force-szal győzhet, ugyanakkor nem szól mellette a 2. sor. Zénó Boko (Mészáros P.) mellett szólna egy jól átfutott verseny, ha így alakul, nyerhet is. Zoom Photo (Pekker Gy.) idén még nyeretlen, de egy dobogót megcsíphet. Cukrom (Gyolai Z.) a 16 töredéket mindig tudja, ha semmi nem jön közbe, ott lesz a végküzdelemben.  Zippy Boy (Fazekas Andrea) mellett rutinos hajtónője is szól. Anikó (Gódor Zs.) és Bing Crosby AT (Rapcsó B.) ebben a mezőnyben is mutatkozhatnak.

Ultimate Force (10) – Zénó Boko (3) – Zoom Photo (3)

8. futam: Let Him Roll Hendikep (alap: 1960 m.)

Gigant Wings (9) – Vakarcs RG (5) – Une Dame (10)