Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Téli Díj-napi (2023.12.16.) ügető kérdések

9 futam az idei utolsó szombati versenynapon, mert ne feledjük, hogy a fináléra, az Ügetőszilveszterre egy vasárnapi délután kerül majd sor. Jól játszható futamok, nézzük, a Hippodrom és Lovarda hogyan látja a sanszokat!

Jó mezőny a nyitó Hóvirág Hendikepben (1800 m.), és ez akár Adamo Fling (Csordás E.) és Very Nice Photo (Vezér Emese) csatáját hozhatja a sikerért. Celerina Boss (Fejszés Kitti) is nyerő sansz, meglepetés tippünk az elnyűhetetlen Zizitop (G. Zolnaji).

A 2. futamban, a Nyeretlen Kétévesek Versenyében (1800 m.) újra egymásnak feszül a Fárosz (Angyal A.) – Fair Lady (id. M. Slavic) – Fenegyerek (Juhász B.) hármas, és akár épp ez lehet köztük a sorrend. Fatiqué de je t’aime (Balogh R.) jól hajtva nyerhet is.

Az Amatőrverseny (2500 m.) a championátus sorrendjét is eldönti Gyolai Zoltán (Big Ben Pax) és Takács Eszter Cseperke (Be Happy) között, merthogy ez az idei utolsó amatőrverseny, a különbség közöttük egy győzelemnyi előbbi javára. Vagy Apollo Creed (Takács K.) lesz a nevető harmadik?

Az Adventi Díj (1800 m.) a nagyon megbízható Dreamer (Hajnal T.) és az eléggé megbízható Eccelenza (Fazekas I.) küzdelmét ígéri. Édes K (Papp I.) és Enterprise (Weber Zs.) sikeresen futhatnak.

A fordulóstartos Téli Díj (alap: 1960 m.) felcsigázza a fantáziát, már ami két alaptávos, Cardenas Baba (G. Zolnaji) és Palace Bo (Fazekas I.) összecsapását illeti. Reckless (B. Skenderovic) legutóbb már a Kincsem Parkban is nyert, 20 méter hátrányról is odaérhet.

A 6. futamban, a Fenyőfa Hendikepben (1900 m.) Dream of Mine (Fazekas I.) győzelmét véleményezem. Mögé a kihagyás után remekül futó Angelina Jolie-t (ifj. Döme I.) és Morena LV-t (Fenyvesi Gy.) tippelem.

A Segédhajtó Kupa sorsa sem dőlt még el, erre a futamra (1900 m.) marad a döntés, épp ezért a két éllovas, Fejszés Kitti (Dulcinea del Toboso) és Erdei Péter (Timoko RL) küzdelmét vizionálom az első helyért. Itt Farinelli (ifj. Veres L.) a meglepetés lovam.

A 8. futamban, a Decemberi Díjban (1800 m.) is szerintem egy páros meccs lehet az elsőségért, jelen esetben Coach degli Dei (G. Zolnaji) Premal MS (id. M. Slavic) között.

A sorozatnyerő Domperidon (Márton L.) folytathatja szériáját az utolsó futamban, a Jégvirág Díjban (1900 m.). Diófás (Varga S.) és El Diablo (Juhász B.) jöhetnek utána, a másik három közül esetleg Discovery LIW (Papp I.) érkezhet még dobogóra.