Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ügető gyorstippek szerdára (2023.09.13.)

13-a az e heti ügetőversenyek napja, viszont nem péntek, hanem szerda, ergo lehet, nem feltétlenül a babonák számítanak majd a tippeknél. Nézzük át gyorsan, mit is ígérnek a futamok, melyeket olyan ügetőkről neveztek el, akik mesehősökről kapták a nevüket, illetve egy legendás hősről.

A Nemecsek Díj (1800 m.) vezeti be a napot, amelyben elsősorban Street Genius (Fazekas I.) ellenfelét kéne megtalálni. Creatin (Hajnal T.) jó lehet, és melléjük egy Aerodynamics (Búrány A.)?

A Vuk Díjban (1800 m.) a Turf 3 tippje adott, legfeljebb a sorrendet lehet variálni? Sharif Wood (Csordás E.) – Elton John A.T. (Z. Ozvar) – Éden Evo (Lakatos Cs.)?

A Miki Manó Díjban (alaptáv 2000 m.) Ékszer K (Gyolai Nikolett) kihasználja 20 méter engedményét? Elegáns Hölgy (Tanczer T.) képes lehet meglepetésre? Drina Tim (Búrány A.) idei 4. győzelme lesz esetleg meg?

Sok sansz a nagymezőnyű Csínom Palkó Dajban (1800 m.). Írok egy merészet (?), és azt mondom, idei első startjára küzdhet a győzelemért a lassan 3 éve versenyben nem látott klasszis, Zeal di Girifalco (V. Mazsity). Persze a józan ész inkább a gyors Bobby Fischer (Juhász B.) és Palace Bo (Fazekas I.) csatáját ígéri. Vajon hogyan megy majd Zóna Vezér Emesével? Ez is kérdés…

A Tutajos Hendikepben (1900 m.) nyilván Vakarcs RG (Lakatos Cs.) a papír, eléggé „kilóg” a mezőnyből, ám latolgassuk Titus Livius esélyét is szerintem bátran, mert Kolozsi Sándor régen ült mögötte, vele tovább javulhat a 11 éves, ugye?

A 12 indulós Hüvelyk Matyi Hendikepben (1900 m.) Velocity (Kolozsi L.) jó formájával bőven tarhatja a mezőnyt, Baraka SS (Turbucz S.) lehet tán a legnagyobb riválisa.

A hosszú távú zárófutamban, a Vak Bottyán Hendikepben (2400 m.) akár egy Mount istállós házi befutót is láthatunk? Hiszen Pálinka (Nagy F. II.) és Sziklaszirt (Komáromi Krisztina) is kedvelik az ilyenfajta versenyeket. Auróra (Horváth Gy.) ha korrigál, akár placc is lehet? Csipkedd magad! (Tanczer T.) szintén meglepheti a fogadókat?