Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Veljko Mazsity április hónap ügetőse

A pályán mindenki által csak „Veki”-nek szólított népszerű idomárhajtó sokat tett azért, hogy kiérdemelje ezt a címet. Nagy ellenfele volt Fazekas Imre, aki 5 hajtói sikert könyvelhetett el, azonban Mazsity is 4-szer fordulhatott vissza nyerőként, kizárólag saját idomítású lovaival és nagyversenyt nyert (Pulay Kornél Emlékverseny – Bonaparte Boss), 2 napi főversenyt (Imike Díj – Celerina Boss, Night Lady Díj – Bolide Laksmy) és ehhez hozzáadott még egy sikert a kezdő Davide Flinggel.

Istállója kicsit nehezen lendült bele a szezonban, hiszen márciusban nyeretlen maradt, ugyanakkor az is igaz, hogy csak 4 kísérlete volt akkor. Most viszont úgy tűnik lassan mindent bepótol, jól mennek az általa trenírozott ügetők.

A fogadók körében is rendkívül népszerű szerb származású szakember (ne feledjük el megemlíteni alázatát a sport iránt, hiszen ennek kedvéért, illetve hazánk iránti tiszteletből remekül elsajátította nyelvünket!) szinte mindig meghajtja az esélyt, lovai rendszerint formát futnak, épp ezért látható is a játékon, hogy majdnem mindig favorizálják, ha sulkyba ül.

Felkészültsége rendkívül megalapozott, és nemcsak a felkészítésben jó, hanem a hajtásban is jeles. Képes élről ugyanúgy nyerni, mint várásra hajtva, megtalálja a lehetőségeit, az utat, szinte soha nem dönt elhamarkodottan.

Meg lennék lepve, ha az idei esztendőben nem szerezne többször is havi elismerést, a lóanyaga is adott hozzá, tehát hajrá!